Şarkıcı Anıl Petek ve sanatçı Semiha Yankı mahkemelik oldu

Şarkıcı Anıl Petek ve sanatçı Semiha Yankı mahkemelik oldu
Uzun süredir kavgalı olduğu Semiha Yankı’yı darp raporu alarak mahkemeye veren Anıl Petek bununla da kalmadı ve tüm yaşadıklarını sosyal medya hesabında yaptığı yayında anlatı.

Bir süredir aralarında gerginlik yaşanan Sanatçı Semiha Yankı ve şarkıcı Anıl Petek en sonunda mahkemelik oldu. Magazin dünyasını bir süredir meşgul eden olayda müzikseverler ikili arasında yaşanan gerilimi ve mahkemelere taşınan süreci kaygıyla izliyor. Gündemi meşgul eden gelişmeyi merak edenler soruyor, Adliye koridorlarına taşınan olayda hangi taraf haklı? Şimdi detaylar

Şarkıcı Anıl Petek ve sanatçı Semiha Yankı mahkemelik oldu

Verdiği haberlerle magazin dünyasının nabzını tutan Hürriyet gazetesinin haberine göre bir süredir birbirlerini suçlayan iki sanatçı sonunda mahkemeye düştü. Şarkıcı Anıl Petek, şiddete uğrağını iddia ederek Semiha Yankı’dan şikayetçi oldu. Darp raporu alan ünlü şarkıcı Anıl Petek, savcılığa giderek şikâyetçi oldu.

Semiha Yankı beni ölümle tehdit etti

Uzun süredir kavgalı olduğu Semiha Yankı’yı darp raporu alarak mahkemeye veren Anıl Petek bununla da kalmadı ve tüm yaşadıklarını sosyal medya hesabında yaptığı yayında anlatı. İşte Semiha Yankı’yı suçlayan o sözler: "Semiha Yankı’yı 10 yıldır tanıyorum. Kostümlerini ara ara ben dikiyordum. Uzun zamandır görüşmek istemiyordum. Bana, sosyal medyadan küfürler yazdı. Dün sokakta kendi halimle yürüyordum, yanımdan arabayla geçerken ‘Seni tenhada kıstırırım. Sen kimsin?’ diyerek hakaret etti. Yanına gittiğimde gözüme yumruk attı. Arabanın içinde geri yatarak bana tekme attı. Ben de kendimi savunmak için saçını çektim, tişörtünü yırttım ve geriye doğru çekildi.”

Olaydan sonra hastaneye koşarak darp raporu alan Anıl Petek, soluğu Adliyede aldı. Darp raporuyla birlikte şikayet dilekçesi veren Petek, Semiha Yankı’dan şikâyetçi oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımla olayı ülke gündemine sokan Petek, bundan sonra sürecin nasıl işleyeceğini soranlara “Geri adım atmayacağım.” diyerek cevap verdi.

Ne söylerse söylesin

Bir anda sosyal medyaya bomba gibi düşen hadise üzerine gözler 62 yaşındaki usta sanatçı Semiha Yankı’ya çevrildi. Mikrofonların uzatıldığı sanatçı Yankı ise sessizliğini bozmadı. Magazin muhabirlerinin ısrarlı soruları karşısında konu hakkında konuşmak istemediğini ifade eden Semiha Yankı : “Konu ile ilgili yorum yapmayacağım. Karşı taraf ne söylerse söylesin.” Diyerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Canlitv platformu olarak konu ile ilgili sıcak gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

26-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar