İbrahim Tatlıses'e hapis cezası verildi

İbrahim Tatlıses'e hapis cezası verildi
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e çalışanı Fulya Akbay Toprak davasından hapis cezası verildi. İbrahim Tatlıses çalışanını tehdit mi etti? Dava ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'e hapis şoku… İbrahim Tatlıses kendisinden şikayetçi olan Tatlıses Tv eski genel müdürü Fulya Akbay Toprak davasından hapis cezası aldı. İbrahim Tatlıses'e Fulya Akbay'ı tehdit ve hakaret suçundan açılan dava karara bağlandı. 4 yıla kadar hapis cezası istenen davada İbrahim Tatlıses'e tehdit suçundan 2 ay 15 gün hapis cezası, hakaret suçundan ise 740 TL adli para cezası verildi. Hürriyet'in haberine göre 3 hafta önce sonuçlanan davada hükmün açıklanması geriye bırakıldı. Fulya Akbay Toprak ve İbrahim Tatlıses arasındaki anlaşmazlık neydi?

İbrahim Tatlıses'e tehdit ve hakeret suçlaması yapılmıştı

İbrahim Tatlıses ve eski çalışanı Fulya Akbay Toprak arasındaki anlaşmazlık yargıya taşınmıştı. Fulya Akbay Toprak avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla Tatlıses hakkında kendisini tehdit ettiği ve hakarete uğradığı gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Şikayet sonrasında açılan davada karar çıktı. İbrahim Tatlıses 2 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Yaklaşık 3 hafta önce görülen duruşmada Fulya Akbay'ın şikayeti haklı bulundu. Soruşturma kapsamında İbrahim Tatlıses de ifade vermişti. Tatlıses, "Şirket işlerini müşteki Fulya Akbay Toprak ile diğer çalışanlara emanet etmiştim. Ancak şirkette usulsüzlükler yaşandığını öğrendim. İşlerine son verdim. Söz konusu mesajlar bana ait değildir" demişti.

İbrahim Tatlıses'e 2 ay 15 gün hapis cezası

İbrahim Tatlıses ve Fulya Akbay Toprak arasında yaşanan problem mahkemede bitti. Çalışanı olan Fulya Akbay Toprak İbrahim Tatlıses'in kendisine hakaret içerikli mesajlar gönderdiğini belitmişti. Akbay'ın avukatı Şeyda Yıldırım da şikayet dilekçesinde, "İbrahim Tatlıses, cep telefonundan müvekkilime hakaret içerikli mesajlar göndermiştir. Cezalandırılmasını istiyoruz" ifadesini kullanmıştı. Yıldırım Fulya Akbay'ın aynı zamanda İbrahim Tatlıses'e danışmalık yaptığını da belirtti. İbrahim Tatlıses mesajların kendisinin olmadığını söylese de yargıya taşınan anlaşmazlıkta sonuç Fulya Akbay Toprak lehine oldu. İbrahim Tatlıses hem hakaret hem de tehdit suçlarından ceza aldı. Karar duruşması yapılan mahkemede İbrahim Tatlıses'e ceza verilirken hükmün açıklanmasını geriye bıraktı.

23-09-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar