Müge Anlı'nın son paylaşımı olay oldu!

Müge Anlı'nın son paylaşımı olay oldu!
Gündüz kuşağında sunduğu Tatlı Sert programıyla gündem olan Müge Anlı, İnstagram'dan yaptığı paylaşımla olay oldu. Anlı'nın çocukluk günlerine dair bir fotoğrafı çok beğenildi.

Yaptıpı programla gündüz kuşağına renk getiren ünlü sunucu Müge Anlı'nın son paylaşımı olay oldu. Hayranları bir fotoğrafıyla gündem olan Müge Anlı'nın yaptığı paylaşımı merak ediyor. Yıllara yayılan olaylar zincirini programına taşımasıyla dikkat eçken Anlı'nın yaptığı ilginç paylaşım haberimizde. Şimdi detaylar 

Müge Anlı'nın son paylaşımı olay oldu!

Gündüz kuşağında sunduğu Tatlı Sert programıyla gündem olan Müge Anlı, İnstagram'dan yaptığı paylaşımla olay oldu. Çocukluk günlerine dair bir fotoğraf paylaşan Müge Anlı, hayranlarından binlerce beğeni ve yorum aldı.

Takipçi sayısı 1 milyonu geçti

Yıllardır sunduğu Tatlı Sert programıyla yüzlerce olayın açıklığa kavuşmasını sağlayan başarılı sunucusu Müge Anlı geçtiğimiz aylarda İnstagram hesabı açtığını duyurmuştu. Müge Anlı İnstagram'da bir yılını doldurmadan 1 milyon takipçiye ulaştı. İş hayatının yanı sıra özel hayatından kareler de paylaşan Müge Anlı'nın hesabı büyük ilgi gördü ve takipçi sayısı hızla artarak milyon barajını geçti.

Annesi ortaya çıkardı

Müge Anlı, saçlarını kıvırcık yaptığı fotoğrafı İnstagram'dan yayınladı ve binlerce beğeni aldı. Paylaşımı gören annesi ise Anlı'nın çocukluk fotoğrafını ortaya çıkararak ünlü sunucunun  son paylaşımına olan ilgiyi artırdı. 

Müge Anlı Kimdir?

1973 İstanbul doğumlu Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Ardından Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine Yüksek Lisans yaptı. Herkes onun Televizyon kariyerine hukuk dalında başlayacağını beklerken Müge Anlı magazin dalında giriş yaptı. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını sunan Müge Anlı kısa sürede tanındı. . Sadece magazin üzerine bir yayın olan programda magazin camiasının önemli isimlerini ağırlayan Anlı, ikinci sezonunu Pakize Suda ile birlikte yaptı. Her ne kadar magazin sunuculuğunda başarılı olsa da onun hayali hukuk programı yapmaktı. Atv ekranında tek başına üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hazırlayan başarılı sunucu, Hukuk konusundaki bilgi ve tecrübesini de kullanarak karanlıkta kalan birçok olayı çözmeyi başardı. 

23-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar