Bergen Filminin Castı Netleşiyor

Bergen Filminin Castı Netleşiyor
Uzun süredir hazırlıkları süren ve sinemaseverler tarafından heyecanla beklenen Bergen Filmi’nin oyuncu kadrosu sonunda tamamlandı. Dizi 14Ekimde sete çıkacak.

Uzun zamandır hazırlıkları süren ve heyecanla beklenen sinema filmlerinden biri olan Bergen Filmi için artık sete çıkma zamanı geldi. Son olarak bugün okuma provaları gerçekleşen Bergen Filmi için uzun zamandır cast çalışmaları devam ediyordu. Ünlü şarkıcı Bergen için önce Serenay Sarıkaya ile anlaşan yapım şirketi bu oyuncunun daha sonra filmin kadrosundan ayrılmasının ardından bir başka ünlü ve güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile anlamıştı. Uzun süre sıkıntılarla uğraşan ve daha sonra bu sıkıntıları aşarak hızlı bir çalışmaya giren yapım şirketi son haftalarda peş peşe birçok oyuncu ile görüştü ve bulardan filmde yer alacak karakterler için uygun olanlarla anlaşmaya vardı. Heyecanla vizyona gireceği gün beklenen ve başrolünde Bergen karakteriyle Farah Zeynep Abdullah’ın rol alacağı Bergen Filmi 14 Ekim’de sete çıkma kararı aldı.

Cast Tamamlandı

Acıların Kadını ünlü şarkıcı Bergen’in hayatını anlatacak olan Bergen Filmi için geri sayım başladı. Uzun süredir hazırlıkları süren Bergen Filmi’nin cast çalışmaları uzun ve titiz bir çalışmanın ardından tamamlandı. Dizinin castında Bergen karakteri olarak Farah Zeynep Abdullah yer alırken Bergen’in eşi Halis karakteri için ise ünlü ve başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu rol alacak. Filmin diğer oyuncularını ise, Bergen’in annesi olarak Tilbe Saran, en yakın arkadaşı Nadire’yi Nergis Öztürk, Bergen’in abisini Çağdaş Tekin, ablasını Damla Cercisoğlu ve son olarak da gazino patronunu Ali Seçkiner Alıcı canlandıracak. Filmin hazırlıkları tamamlanırken bugün ise okuma provası yapıldı. 18 Ekimde sete çıkacak olan filmi Caner Alper ve Mehmet Binay yönetecek.

Bergen Kimdir?

Acıların Kadını olarak tanınan ve asıladı Belgin Sarılmeşer olan ünlü şarkıcı 16 Temmuz 1959 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İlkokuldan itibaren müziğe ilgi duyan şarkıcı bu yıllarda mandolin çalarak şarkı söylemeye başlamıştır. Ünlü şarkıcıyı müziğe öğretmenleri yönlendirmiş ve konservatuar okumasını sağlamışlardır. Ankara Devlet Konservatuarı Piyano Bölümünü birincilikle kazanan ünlü şarkıcı ne yazık ki maddi yetersizlikten dolayı eğitimini yarıda bırakmıştır. 1977 yılında eğlenmek için gittiği gece kulübünde sahneye çıkarak “Batsın Bu Dünya” adlı parçayı okuyan şarkıcı kulübün sahibinden o gece teklif almış ve sahneye çıkmaya başlamıştır. Daha sonra pek çok şarkıya ve albüme imza atan ünlü isim eşi tarafından öldürülmüştür.

23-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar