İbrahim Tatlıses’in Kızı Dilan’dan Babasına Olay Sözler!

İbrahim Tatlıses’in Kızı Dilan’dan Babasına Olay Sözler!
İbrahim Tatlıses’in Kızı Dilan babası için şok ifadeler kullandı. Tatlıses için çocuk evrakla değil hisle yapılıyor ifadelerini kullanan Dilan magazin basınında gündem oldu.

Magazin Dünyasında son günlerde sıklıkla yer alan İbrahim Tatlıses şimdi de kızı Dilan’la gündem oldu. Önce aile içindeki bir köstebekten bahsederek gündem olan İbrahim Tatlıses bu olayın ardından oğlu Ahmet tatlı ile gündeme geldi. Henüz bunlar tam yazılıp çizilmemişti ki ünlü şarkıcıdan bomba bir haber yayıldı magazin ve sosyal medya gündemine. Ünlü şarkıcının kendinden çok küçük bir bayanla aşk yaşamaya başladığı haberleri bir anda gündemin ilk sıralarına oturdu. Bu olay henüz tam olarak hazmedilip konuşulmadan da ünlü türkücünün kızı Dilan’la olan tartışması yeniden alevlendi ve İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan tabir yerindeyse babası için açtı ağzını yumdu gözünü. Dilan Çıtak babasına saydırıp döktürdü ve magazin gündemi bir anda yine bu olaylarla çalkalanmaya başlandı. İşte detaylar!

Dilan’dan Babasına Sert İfadeler!

Son günlerde kendinden yaşça çok genç sevgilisiyle gündem olan İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan babası için şok ifadeler kullandı. Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses’in kendisine bir ev vereceğini vaat ettiğini ama bu evi vermediğini iddia ederek İbrahim Tatlıses için sert ifadeler kullandı. Dilan Çıtak babasıyla ilgili olarak “ben başkaları gibi gidip koşup notere evrakları hemen vermedim, başkaları koşup gitmişler, ben geç göndermiş olabilirim, keşke koşup gitseydim ve hayır kurumuna bağışlasaydım” ifadelerini kullandı. Dilan Çıtak babası İbrahim Tatlıses için ayrıca “ben ev bekliyormuşum gibi açıklama olmuş ama ben ev miras beklemiyorum. Çocuk evrakla yapılmıyor hislerle yapılıyor. Yani gerçekten bir his varsa ortada evrak geç geldi çok getirildi denmez. Bu çok mazeret gibi gelmiyor bana, evrakın geç getirilmesi bir tek bana mı denk gelmiş” ifadelerini kullandı.

Dükkanımın Kirasını Ben Ödüyorum!

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtan babası için sert ifadeler kullanmaya devam ederken babasından ayrıcalıklı bir muamele görmediğini sözlerine ekledi. Dilan Çıtak “ben kalkıp da bir şeylerin peşine düşmedim. Bana göre Sezar’ın hakkı Sezar’ındır. İnsanın salak yerine konması yanlış. Adaletli olmak lazım. Babam herkese çok yardımsever bir insandır yanındaki yardımcılara kadar verilen ev 23 sene sonra barıştım denilen çocuğa verilmiyorsa evrak bana suni geldi diyebilirim. İmparatorun kızısın yırttın falan öyle bir şey yok. Kendi kiramı ödüyorum, arabamı kendim aldım, dükkanımın kirasını ben ödüyorum” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses kızı Dilan’la ilgili olarak evrakı geç gönderdiği için ona vereceğim evi mecburen sattım ama Dilan diğer çocuklarımdan ayrı değil onunda hakkı verilecek ifadelerini kullanmıştı.

03-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar