İçimdeki Fırtına dizisi bitti ama kavga bitmedi

İçimdeki Fırtına dizisi bitti ama kavga bitmedi
Star Tv ekranlarında büyük patlama yaşaması beklenen dizi İçimdeki Fırtına dizisi çok kısa bir süre önce ekranlara veda etti. Fakat dizinin bitmesi kavganın sona ermesini sağlamadı. İşte konu ile ilgili olan Medyatava'nın o haberi..

Star Tv'de yayınlanan başrollerini Merve Boluğur, Gizem Karaca, Yusuf Çim ve Burak Yamantürk'ün paylaştığı dizi İçimdeki Fırtına kısa bir süre önce ekranlara veda etme kararı aldı. Dizide birbirine düşman olan iki kardeşin hayatını konu alıyordu. Star Tv bu dizinin patlaması bekliyordu fakat beklenilen olmadı. Dizi ancak 6. bölüme kadar dayanabildi ve ardından final yaptı. Medyatava'nın yer verdiği haber gündeme bomba gibi düştü.

YAPIMDAN PARALARINI ALAMIYORLAR

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın üstlendiği dizinin oyuncuları günlerdir isyan bayrağını çekmiş durumda. Bir çok öenmli isimin bir arada olduğu dizi ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Başta Merve Boluğur olmak üzere çok sayıda oyuncunun yapımdan paralarını alamadıkları iddia edildi. Fakat yapımcının kanaldan tüm parayı tahsil ettiği ortaya çıktı. Bunun üzerine mağdur oyuncular yapımın paralarını ödemedikleri takdirde yasal yollara başvuracaklarını ifade ettiler.

İÇİMDEKİ FIRTINA DİZİSİ OYUNCULARI

Yusuf Çim - Emre Bademli

Gizem Karaca - Deniz Kara

Merve Boluğur - Ezgi Kara

Burak Yamantürk - Fırat Ateş Hazar

Hatice Aslan - Perihan Bademli

Levent Can -Selim Kara

Mehmet Özgür - Galip Erbal

21-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar