"İdris Baba"nın hapishanedeki oğlu kim? (Çukur dizisi)

Yayınlandığı ilk günden bu zamana reytinglerde ilk sıralara oynayan, izleyenlere her bölümünde heyecanlı dakikalar yaşatan Çukur dizisinde "İdris Koçovalı" nam-ıdiğer "İdris Baba"nın hapishanedeki oğlu kim? İşte ayrıntılar..

Her pazartesi Show TV'de yayınlanan Çukur dizisi izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz gibi genç ve başarılı oyuncular bulunduran Çukur dizisi izleyenleri her hafta daha çok meraklandırıyor. Reytingleri alt üst eden diziyi takip eden herkesin İdris Koçovalı'nın hapishanedeki oğlu kim?

Dizinin ilk bölümlerinden hatırlanacağı üzere, dizide 'Kahraman Koçovalı' karakterine hayat veren, Mustafa Üstündağ dizinin ilk bölümlerinde vurularak diziden ayrılmıştı. Başarılı oyuncunun diziden bu kadar erken ayrılması izleyenleri şok ederken, Yamaç karakterinin 'Çukur'un başına geçmesi için mecbur kalınan hamle sonrasında Mustafa Üstündağ'ın yeni bir karakterle diziye döneceği söylentiler arasında.

Peki Mustafa Üstündağ (Kahraman) diziye nasıl dönecek?

Eğer medyada kol gezen iddialar gerçekleşirse, Mustafa Üstündağ, İdris Koçovalı'nın hapishanedeki oğlu rolünde diziye tekrar dahil olacak. Böyle bir durumun gerçekleşmesi karşısında herkesin aklında ölen bir karakter başka biri olarak nasıl diziye dahil olabilir diye düşünebilir. Tabi bunun içinde bir kılıf hazırlanmamış değil. İdris Koçovalı'nın hapishanedeki oğlu Kahraman'ın ikiz kardeşi olarak gösterilecek. Sizce yapım ekibinin böyle bir hamle yapması dizinin reytingleri açısından nasıl olur? Fikirlerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Dizinin yeni bölümlerini takip etmek için Show Tv canlı yayınımızı izleyebilirsiniz. Ayrıca dizilerin aldığı reytingleri takip etmek istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayın.

https://www.canlitv.com/rating/

16-01-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler