İdris Nebi Taşkan Baht Oyunu'ndaki rolünü anlattı

İdris Nebi Taşkan Baht Oyunu'ndaki rolünü anlattı
Aytaç Şaşmaz, İdris Nebi Taşkan ve Cemre Baysel'in başrol oynadığı Baht Oyunu, Kanal D ekranlarında bir gerçek aşkı bulma hikâyesi olarak yayınlanmaya devam ediyor.

Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği ARC Film imzalı ‘Baht Oyunu’ Kanal D ekranalrında yayınlanmaya devam ediyor. başrol oyuncularından İdris Nebi Taşkan performansıyla göz dolduruyor. genç oyuncu başarıyla can verdiği Rüzgar karakterini ve severek rol aldığı Baht Oyunu dizisini anlattı. Şimdi detaylar

İdris Nebi Taşkan Baht Oyunu'ndaki rolünü anlattı

Aytaç Şaşmaz, İdris Nebi Taşkan ve Cemre Baysel'in başrol oynadığı Baht Oyunu, Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Cemre Baysel’in Ada rolüyle gerçek aşkı bulma hikâyesi olarak ekrana gelen dizide ayrıca Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli rol alıyor.

Rüzgar çok bencil biri!

Değişik bir hikâyeyle ekrana gelen Baht Oyunu dizisinde İdris Nebi Taşkan, çok bencil bir karaktere sahip olan Rüzgar adlı birini oynuyor. Erkan Birgören ve Tuna Kıygı ikilisinin yazdığı Baht Oyunu’nu romantik dizilerin usta yönetmeni Serdar Gözelekli yönetiyor. Romantik komedi sevenlerin beğenerek izlediği 'Rüzgar' karakterine hayat veren İdris Nebi Taşkan rolüyle ilgili şöyle konuştu: "Rüzgar bence çok bencil biri. Hayatının merkezinde sadece kendisi var. Mutluluk canavarı diyorum ben Rüzgar’a. Haz peşinde koşuyor sürekli. Eğer Rüzgar’a bir şey söyleyecek olsaydım ona kendini sevmek ve bencillik arasında çok ince bir çizgi olduğunu söylerdim. Bence insan başkalarını da mutlu etmekten keyif almalı..." 

Baht Oyunu konusu nedir?

Aytaç Şaşmaz’ın Bora, İdris Nebi Taşkan'ın Rüzgar, Cemre Baysel’in Ada karakterine can verdiği  Baht Oyunu şu cümlelerle izleyiciye farklı bir hikâye anlatmaya devam ediyor: “Yaygın bir inanıştır; aşkın peşinde koşan yakalayamaz, yakalanır! Ve doğru adamla hep yanlış yerde, yanlış zamanda karşılaşılır…” 

Genç kız Ada, duygularından ziyade akıl ve mantığıyla hareket eden Bora ile tanışır ve hayata bakış açısı tamamen değişir. İnançlarını yeniden sorgulayan ve gerçek aşkı keşfedeceği masalsı bir yolculuğa çıkan Ada’nın bir seçim yapması ve gerçek aşkını kaybetmesi gerekmektedir. Ada, mirasçısı olduğuna inandığı ailesinin kadınları üzerindeki kötü bahtı kırıp gerçek aşkın tahtına oturabilecek mi?

08-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler