İki Yalancı 5. yeni bölümde neler yaşanacak?

İki Yalancı 5. yeni bölümde neler yaşanacak?
Yaz sezonu dizisi İki Yalancı 5. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Peki İki Yalancı dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak. İşte İki Yalancı dizisinin bu akşam yayınlanacak 5. bölümü ile ilgili detaylar.

Yaz sezonunun başarılı dizilerinden İki Yalancı, 5. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kanal D'nin sevilen dizisi İki Yalancı'nın yeni bölümünde Serkan ile Duygu'nun birbirlerine söyledikleri alanlar işi içinden çıkarılmaz hale getirir. Alp'in evlilik teklifinin ardından Duygu'nun ailesinden isteme merasimi yapılacağı gerçeği Duygu'yu çaresiz bırakır. Maddi anlamda söyledikleri yalanlar, Duygu'nun daha büyük işlere kalkışmasına neden olur. 

Kanal D ekranlarının yaz dizisi İki Yalancı'nın 5. yeni bölüm fragmanında gördüğümüze üzere Serkan, elinde yüzük ile evlilik teklifi ediyor. Peki Serkan kime evilik teklifi edecek. Duygu mu, Esra mı? 

Kanal D'nin yaz dizisi İki Yalancı'nın 5. yeni bölüm fragmanını izlemek için canlitv'yi takip edebilirsiniz.

İKİ YALANCI KONUSU

Senaryosu ve proje tasarımı Gani Müjde'ye ait olan dizinin yönetmenliğini Eda Teksöz yapıyor. Dizi ise iki gencin yalanlarla dolu olan gerçek aşkını konu alıyor. Çocukluk aşkı tarafından terk edilen Serkan işinden de kovulunca kendini Bodrum yollarına atar. Diğer yandanda evdeki baskıdan bunalan Duygu da Bodrum yoluna koyulmuştur. Ve herşey böyle başlar.

İKİ YALANCI OYUNCULARI

Keremcem

Yağmur Tanrısevsin

Serhan Aslan

Hazal Şenel

Koray Erkök

Pınar Karaman

Ahmet Kayakesen

Rahmi Dilligil

Şebnem Gürsoy

Tuna Arman

Selçuk sazak

Erol Aydın

Aykut İspir

İlsu Olcahan Kubak

07-08-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar