İki Yalancı başlıyorrr...

İki Yalancı başlıyorrr...
Gani Müjde’nin yeni projesi olan İki Yalancı dizisi 10 Temmuz Pazartesi Akşamı 1. bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak. Yeni dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Bakalım izleyicileri nasıl bir dizi bekliyor?

Başrollerini Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in üstlendiği dizi, bir yaz aşkı olarak başlayan ancak sonrasında birbirinden ayrılamayan, Serkan ve Duygu isimli sevgililerin bol keseden attıkları yalanlarla şekillenen komik hikayeleri anlatılıyor.
Dizide, yaşadıkları hayattan kolayca kurtulup, kolay yoldan zengin oluvermeyi düşünen sevimli aşıklar, arkadaşlarının ısrarlarıyla, kendilerini bir dizi yalanın içinde buluverirler. Ancak bu sıra da Serkan ve Duygu, gönüllerine düşecek aşktan henüz haberdar değillerdir.

Dizi 10 Temmuz Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak.İki yalancı dizisini yayınlanacağı ilk günden itibaren canlı tv ekranlarından takip edebilirsiniz.
İki Yalancı 1. bölüm fragmanı:
 

İki Yalancı Dizisi Konusu
Dizinin kahramanlarından birisi evlilik hayal ettiği çocukluk aşkı tarafından terk edilen Serkan ve işinden atılarak evdeki baskıdan kurtulmak isteyen Duygu’dur. İkisi de birbirinden habersiz hayallerinin peşinde Bodrum'a doğru yol alırlar. Dizide, yaşadıkları hayattan kolayca kurtulup, kolay yoldan zengin oluvermeyi düşünen sevimli aşıklar, arkadaşlarının ısrarlarıyla, kendilerini bir dizi yalanın içinde buluverirler. Ancak bu sıra da Serkan ve Duygu, gönüllerine düşecek aşktan henüz haberdar değillerdir. Söylenen yalanlarla ilk başlarda her şey toz pembe görünür. Ancak bir süre sonra aşkları imkansız bir aşka dönüşür ve Duygu ile Serkan ayrılmak zorunda kalır. Ayrılıkları bir vakit sonra başka bir yerde karşılaşana kadar devam eder.

İki Yalancı dizisinde oynayan Keremcem kimdir?

Keremcem dizideki adıyla Serkan 28 Aralık 1977 Muğla doğumludur. 1.82 boyunda ve 74 kilodur. Ünlü oyuncu Ege Üniversitesi Uuslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Seda Güven ile bir evlilik yapmış ancak yaptığı evlilik çok uzun sürmeyip bir süre sonra boşanmışlardır. O Hayat Benim dizisindeki rolünden sonra iyice ünlenmiş ve gönülleri kazanmıştır. Keremcem oğlak burcudur.

05-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar