İkisini de Sevdim 2. bölümde neler yaşanacak?

İkisini de Sevdim 2. bölümde neler yaşanacak?
Geçtiğimiz hafta ekranlara merhaba diyen İkisini de Sevdim dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümünden itibaren izleyicinin gönlünde taht kuran İkisini de Sevdim dizisi 2. bölümü ile bu akşam sizlerle olacak.

2. bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan İkisini de Sevdim dizisi beklediği başarıyı yakalayabildi mi? İkisini de Sevdim dizisi hangi kanalda? İkisini de Sevdim dizisi hangi gün? İkisini de Sedim dizisi 1. bölümde neler yaşandı? İkisini de Sevdim dizisi oyuncuları kimdir? 

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile izleyenlerine merhaba diyen İkisini de Sevdim dizisi bu hafta da 2. bölümü ile ekranlarda olacak.

 

İkisini de Sevdim 1. bölümde neler yaşandı?

 Aynı semtte yaşayan Suna ve Hasan evlenmek isterler, ancak Hasan parasız olduğunu söyler. Geçici olarak dayısının taksisinde çalışarak idare etmeye çalışan Hasan bu durumdan oldukça bunalmıştır. Suna ise gazetede çalıştığı sıralarda Demir Bey'in oğullarından olan Ferhat Karacabey'in kirli işlerinin peşine düşer. Ancak Suna, Ferhat ve Hasan arasında bekleyenmeyen durumlar yaşanacaktır.

İkisini De Sevdim dizisi tuttu mu?

ATV ekranlarında yeni başlayan dizi İkisini De Sevdim, dün akşam izleyiciler ile buluştu. Peki iddialı bir şekilde giriş yapması beklenen dizi reytinglerde kaçıncı sıraya yerleşti. Dizinin reyting rakamları açıklandı. İlk bölümü ile ekranlara gelen dizi seyirciler tarafından sevildi mi? Yapım şirketi reyting sıralamasına göre dizi hakkında ne karar verecek? İşte yeni dizi İkisini De Sevdim'in reyting rakamları...

Başrollerini Burak Serdar Şanal, Erhan Yazıcıoğlu ve Amine Gülşe'nin paylaştığı dizi yayınlanan ilk bölümü ile total reytinglerde 22. sırada yer alırken, AB grubunda da 24. sırada yer aldı. Dizi reytinglerde çok büyük bir başarı gösteremese de ilk bölümü ile sosyal medyada yapılan yorumlar ile trend topic listesine girdi. Diziyi izleyenler bir çok olumlu yorumun yanı sıra olumsuz eleştiride bulundular.

İKİSİNİ DE SEVDİM REYTİNGLERİ

TOTAL - 22. sıra - Rating : 2.47

AB - 36. sıra  Rating : 1.27

İkisini De Sevdim oyuncuları

SUNA YILDIRIM   -   AMİNE GÜLŞE

MURAT KARACABEY   -   BURAK SERDAR ŞANAL

HASAN   -   MEHMET MEHMEDOF

DEMİR KARACABEY   -   ERHAN YAZICIOĞLU

FERHAT KARACABEY   -   OKTAY GÜRSOY

EZRA KARACABEY   -   HANDE KAPTAN

AYŞEGÜL İŞSEVER

VOLKAN ÜNAL

NİHAN TARHAN

ECEM ÇALIK

DİLEK GÜVEN

04-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar