İkizler Memo-Can yeniden ekranlarda! İşte yeni kanalı..

İkizler Memo-Can yeniden ekranlarda! İşte yeni kanalı..
Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran dizi İkizler Memo-Can tekrar bölümleri ile geri dönüyor. İşte dizinin yeni kanalı..

Geçtiğimiz haftalarda final yaparak ekranlara veda eden sevilen dizi tekrar bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. İkizler Memo-Can artık her Cumartesi akşamı teve2'de olacak.

Erler Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi İkizler Memo-Can hayranlarına sevindirici haber geldi. Cuumartesi akşamları Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizisi olan İkizler Memo-Can geçtiğimiz haftalarda yani 11 Mayıs 2019 Cumartesi akşamı final yapmıştı. Final yapmasının ardından gelen bu haber dizi izleyicilerini mutlu etti. Başrollerini Özgürcan Çevik, Nehir Erdoğan, Emir Berke Zincidi, Burak Hakkı, Tuğba Çınar ve Atilla Saral'ın paylaştığı dizi, iki afacanın yer değiştirmesi ile yaşanan olayları konu alıyor. Cumartesi akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi artık her Cumartesi teve2 ekranlarında tekrar bölümleri ile yayınlanacak. Peki İkizler Memo-Can ne zaman teve2'de başlayacak?

İKİZLER MEMO-CAN KONUSU

Erler Film’in Kanal D için hayata geçirdiği projede Memo ve Can henüz bebekken birbirinden ayrılmak zorunda kalmış ikiz kardeştirler. Memo üvey annesi, ninesi ve dayısıyla mutlu ancak fakir bir hayat sürmektedir. Küçük yaşına rağmen kağıt toplayıcılığı yapmaktadır. Memo mutludur. İkizi Can ise zenginlik içinde büyük bir malikanede babası ve dedesiyle yaşamaktadır. O da çok mutludur ama ne yazık ki Can yalnızlık çekmektedir. Daha sonra iki ikiz rastlantılar sonucunda bir araya gelir ve birbirini tanımaya başlarlar. Onlar birbirini tanıdıkça sırlar ortadan kalkmaya ve komik olaylar ortaya çıkmaya başlar.

İKİZLER MEMO-CAN NEDEN FİNAL YAPTI?

Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik , Emir Berke Zincidi'nin başrollerinde bulunduğu dizi ilk yayınlandığı dönemde reytinglerde olağanüstü başarılar elde etmişti. Fakat daha sonrasında  istenilen reyting sonuçlarını alamadığı için Kanal D tarafından bu kararın alındığı söylendi. Ve kanalın aldığı bu kararın ardından İkizler Memo-Can, 11 Mayıs 2019 Cumartesi akşamı ekranlara gelen 25. bölümü ile ekranlara veda etti. 

İKİZLER MEMO CAN OYUNCULARI

Erler Film tarafından Kanal D için yapılan İkizler Memo Can’ın yapımcılığını Türker İnanoğlu üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Erol Özlevi oturuyor. Ahmet Yurdakul’un kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunu Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi, Tuğba Çınar, Burak Hakkı gibi isimler oluşturuyor. 

20-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar