Burak Yamantürk Yeni Bir Diziyle Anlaştı

Burak Yamantürk Yeni Bir Diziyle Anlaştı
Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan Elbet Bir Gün adlı yapımda rol alan başarılı oyuncu Burak Yamantürk’ün rol alacağı yeni dizi belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde eşi Özge Özpirinçci ve geçtiğimiz kasım ayında dünyaya merhaba diyen küçük kızları ile magazin basınında ve sosyal medyada yer alan ünlü oyunculardan Burak Yamantürk’ün yeni bir diziyle el sıkıştığı ve yeniden sevenlerinin karşısına çıkacağı öğrenildi. Bu sezon başlayan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan Elbet Bir Gün dizisinde rol alan ünlü oyuncu Burak Yamantürk bu dizinin erken finalle seyirciye veda etmesinin üzerinden çok zaman geçmeden yeni bir diziyle el sıkıştı. Dijital medya platformu Gain’de yayınlanacak Aslında özgürsün adlı dizide rol alacak. Ünlü yazar Duygu Asena’nın aynı adlı romanından ekrana uyarlanacak diziyi WitchCraft Film hazırlayacak. Dizinin kadrosunda Burak Yamantürk ile birlikte pek çok ünlü isim rol alacak.

Aslında Özgürsün

Ünlü yazar Duygu Asena’nın aynı adlı romanından dizi olarak uyarlanacak ve WitcCraf Film tarafından hazırlanacak olan Aslında özgürsün dijital medya platformu Gain’de yayınlanacak. Ali Kemal Güven’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Berna ve belgin adlı 2 kadının hikayesi konu ediliyor. Dizide Berna karakterini ünlü oyuncu Deniz Çakır canlandırırken Belgin’i ise Bade İşcil canlandıracak. Aslında Özgürsün adlı yapımda Burak Yamantürk ise Belgin’in (Bade İşcil) eşi Erkan’ı canlandıracak. Ayrıca ünlü ve başarılı oyuncu Alican Yücesoy’da dizide Ömer karakterine hayat verecek. Öbür taraftan dizide bir sürpriz daha seyirciyle buluşacak ve ünlü ve başarılı şarkıcılardan Nükhet Duru’da dizide The Teyze olarak yer alacak. Dizinin çekimlerinin yakın zamanda başlaması ve Gain’de 2022 yılında yayınlanması bekleniyor.

Burak Yamantürk Kimdir?

Son olarak Elbet Bir Gün adlı yapımla seyirci karşısına çıkan ünlü ve başarılı oyuncu Burak Yamantürk, 23 Aralık 1983 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğu meslek olarak seçen bu yönde eğitimler alan Burak Yamantürk ilk olarak Ayhan Hanım adlı yapımda yer almıştır. Daha sonra pek çok yapımda yer alan ünlü oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Böcek, Veda, Tatar Ramazan, hayat Yolunda, Acı Aşk, İçimdeki Fırtına, Kayıt Dışı, Sevgili Geçmiş, Ya İstiklal Ya Ölüm, Elbet Bir Gün ve Kuş Uçuşu bulunmaktadır.

08-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar