İlker Kaleli'nin yer alacağı The Serpent dizisinin yayın tarihi belli oldu!

İlker Kaleli'nin yer alacağı The Serpent dizisinin yayın tarihi belli oldu!
Ünlü oyuncu İlker Kaleli'nin yer alacağı The Serpent dizisi için geri sayım başladı. BBC ve Netflix ortak yapımı dizi ne zaman yayınlanacak?

Son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Öğretmen dizisindeki performansıyla ilgi çeken başarılı oyuncu İlker Kaleli uluslararası bir yapımla anlaştı. 1970'li yıllarda yaşayan bir seri katilin hikayesini anlatan dizi Netflix isimli dijital yayın platformu ve BBC One kanalında yayınlanacak. Birden fazla ülkede set kuran dizinin çekimleri geçtiğimiz ağustos ayında bitti. Heyecanla beklenen dizinin yayın tarihi ne zaman olacak?

THE SERPENT 2021'İN İLK GÜNÜ YAYINDA!

Başarılı oyuncu İlker Kaleli'nin 2 bölümünde yer alacağı bilinen The Serpent dizisi 1 Ocak 2021 tarihinde başlayacak. Oyuncu kadrosunda Tahar Rahim, Jenna Coleman ve Billy Howle gibi isimlerin yer aldığı 8 bölümlük yapım İngiltere ve İrlanda dışında Netflix'te yayınlanacak. 

THE SERPENT KONUSU

The Serpent dizisi 1970’li yıllarda Güneydoğu Asya’da Batılı turistlerin hedef alan bir seri katil olan Charles Sobhraj'ın hikayesini anlatıyor. Sobhraj, Güneydoğu Asya’daki çeşitli ülkelere seyahat eden 20 turistin cinayetinden sorumludur. Hakkında arama emri çıkarılmasıyla dünyanın birçok yerinde aranan bu seri katilin yakalanmasını izleyeceğimiz dizinin konusu gerçek bir hikayeye dayanıyor. 

İLKER KALELİ KİMDİR?

11 Mayıs 1984 tarihinde istanbul'da dünyaya gelen oyuncu İlker Kaleli, İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. Daha sonra yurtdışına çıkarak London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) oyunculuk okulunda oyunculuk eğitimi almıştır. 2012 yılında Son dizisiyle ekranlarda görünmeye başlayan Kaleli; Kayıp Şehir, Kayıp, Poyraz Karayel ve Öğretmen dizilerinde başrolde yer almıştır. Özellikle Poyraz Karayel dizisindeki Poyraz karakteriyle çok sevilmiş bu dizi süresince bir çok dalda ödül almıştır. 2018 yılında Puhu TV'de yayınlanan Dip dizisinde Sahir Kağan karakterine hayat veren oyuncu dijitalde de yer almıştır. İyi derece de İngilizce bilen oyuncu şimdi ise uluslararası bir yapım olan The Serpent'te boy gösterecektir. 

 

27-11-2020
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar