Ünlü Oyuncu Eşi ve Sekiz Aylık Bebeği Koronavirüse Yakalandı!

Ünlü Oyuncu Eşi ve Sekiz Aylık Bebeği Koronavirüse Yakalandı!
Ünlü oyuncu Bekir Aksoy, eşi ve henüz sekiz aylık bebekleri koronavirüse yakalandı. Ailenin sağlık durumun iyi olduğu ve tedavilerinin evde devam ettiği öğrenildi.

Bundan bir yıl önce Çin’de ilk vakaları görülmeye başlayan ve hızla tüm dünyaya yayılarak pandemi kapsamına alınan covid – 19 hastalığı yani koronavirüs etkisini artırarak devam ediyor. Her gün yüz binlerce insanın yakalandığı virüs dolayısıyla binlerce de insan hayatını kaybediyor. Bir milyondan fazla insanın hayatını kaybettiği koronavirüs dolayısıyla pek çok ünlü isimde bu hastalığa yakalandı. Birçok dizide rol alan ve seyircinin çok yakından tanıdığı ünlü oyuncu Bekir Aksoy, eşi Nazife Orakçıoğlu ve henüz sekiz aylık bebekleri Asil’de koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncu ve ailesinin hastalığın ilk günlerini oldukça sıkıntılı geçirdikleri açıklanırken tedavilerinin evlerinde devam ettiği belirtildi. Geçtiğimiz günlerde hastaneden taburcu edilen ve tadavilerine evde devam edilen aileye ilişkin haberimizin detayları aşağıda.

Bekir Aksoy Koronavirüse Yakalandı!

Türk dizi ve sinema dünyasının ünlü oyuncularından Bekir Aksoy ve ailesi koronavirüse yakalandı. Ailenin testlerinin pozitif çıkması üzerine hastanede tedavi altına alınan Bekir Aksoy ve ailesinin hastalığın ilk günlerini oldukça ağır geçirdikleri öğrenildi. 51 yaşındaki ünlü oyuncunun ve ailesinin hastalığı hafifleyince ailenin tedavisine evde devam edilmesine karar verildi. Halen evlerinde tedavileri devam eden ünlü oyuncu ve ailesi sağlık durumları hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Her geçen gün sağlık durumlarının daha iyiye gittiği öğrenilen aileye bizde geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlıklı günlerine dönmelerini temenni ediyoruz.

Bekir Aksoy Kimdir?

Türk dizi ve sinema dünyasının ünlü oyuncusu Bekir Aksoy; 18 Mart 1969 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmaya karar veren Bekir Aksoy bunun için Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarına girdi ve bu okuldan 1992 yılında mezun olan ünlü oyuncu pek çok tiyatro ve dizi de rol almıştır. Özellikle Doktorlar ve Çiçek Taksi gibi dizilerle adını duyuran Bekir Aksoy bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bekir Aksoy’un rol aldı yapımlardan bazıları şunlardır. Hayatımın Rolü, Yahşi Cazibe, Türk malı, İpucu Kriminal, Doktorlar, Kadirşinas, Omuz Omuza, Ömerçip, Aşkları Ege de Kaldı, Abdülhamit Düşerken, Biz Ne Oldu, Sakin Kasabanın Kadını, Yasemin, Çiçek Taksi, Zirvedekiler, Yaz Evi.

27-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar