Süreyya Yalçın’dan Şaşırtan Bebek Kararı

Süreyya Yalçın’dan Şaşırtan Bebek Kararı
Orman yangını bölgesine adının yazılı olduğu kamyonlarla yardım gönderen ve magazin basını ve sosyal medyada eleştirilen ünlü isim bir kez daha gündemde.

Son günlerde adı magazin basını ve sosyal medyada çok sık yer alan magazin dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Süreyya Yalçın’dan yeni bir gündem yaratacak haber daha geldi. Magazin basını ve sosyal medyada yer alana habere göre sosyetenin ünlü isimlerinden Süreyya Yalçın iddiaya göre şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Ozan Baran ile evli olan ve ABD’de yaşayan sosyetik isim radikal bir karar alarak taşıyıcı yöntemle bebek sahibi olmaya karar verdi. 2016 yılında Ozan Baran ile evlenen Süreyya Yalçın bu evliliğini bebekle taçlandırmak için kolları sıvadı ve ABD’de yaygın bir yöntem olan taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmaya karar verdi. Bu radikal kararla bir anda magazin ve soysa medyanın gündemine giren ünlü isim bu kararını uygulamak için tatil dönüşü harekete geçecek.

Taşıyıcı Yöntemle Anne Olacak

2016 yılında Ozan Baran ile evlenen ve uzun süredir de Amerika Birleşik Devleri’nde Miami’de yaşayan sosyetik ünlü Süreyya Yalçın son bir haftada ikinci kez magazin basını ve sosyal medyanın gündemine girmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta yangın bölgesine gönderilen adı yazılı kamyonlarla tepki çeken Süreyya Yalçın şimdi de taşıyıcı anne olmak istediğini açıkladı. Mutlu giden evliliklerini bebekle taçlandırmak isteyen sosyetik ünlü bu kararını gerçekleştirmek için tatil dönüşünü bekliyor. ABD’de Miami’de yaşayan çift burada yaygın bir yöntem olan taşıyıcı annelikle bebek sahbi olmak için karar verdiler. Bu kararla yine gündem olan çiftten bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama henüz gelmedi.

Adı Yazılı Kamyonlar Göndermişti

Süreyya Yalçın geçtiğimiz hafta güney bölgelerini teslim alan yangınlarda zarar görenlere yönelik yapılan yardımlara katılmış ve bunun için kamyonlarla yardım malzemeleri göndermişti. Ancak ünlü isim kamyonların üzerine kendi adını yazınca magazin basını ve sosyal medyada geniş bir şekilde eleştirilmişti. Süreyya Yalçın ayrıca yangınlar sırasında tekne paylaşımlarıyla da olay olmuş ve eleştirilmişti. Yalçın bu konuyla ilgili olarak “uzun süredir Türkiye’ye gelmemiştim. O an Türkiye’deki ilk günümdü. Bir gün önce Miami’de evimdeydim zaten. Televizyon izlemem, yangından haberim olmadan o paylaşımı yaptım ve fark edince de sildim. Fakat olan oldu, çok tepki gördüm. Beni tanımayanlar duyarsız olduğumu düşündü. Bana vatan haini bile dediler. Çok çok üzüldüm. Herkesten özür diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

09-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar