İngiltere - Almanya maçı canlı izle

İngiltere - Almanya maçı canlı izle
İngiltere - Almanya maçı canlı izle: İngiltere - Almanya maçı hangi kanalda? Euro 2020 son 16 turundaki maçı canlı ve online izlemek için detaylar.

İngiltere - Almanya maçı canlı izle: İngiltere - Almanya maçı hangi kanalda? Euro 2020 son 16 turunda oynanan İngiltere - Almanya maçını canlı ve online olarak izlemek isteyen izleyiciler hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. İngiltere - Almanya maçını full HD ve canlı olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İngiltere - Almanya maçı canlı izle

İngiltere ile Almanya arasında oynanacak Euro 2020 son 16 turu maçı 19:00'da başlayacak ve TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak. İngiltere, bu maçta ev sahibi avantajıyla sahada olacak. Mücadeleye Wembley Stadyumu ev sahipliği yapacak. Bu önemli mücadele milyonlarca izleyici tarafından takip edilecek. Karşılaşmayı online olarak izlemek isteyen izleyiciler hangi adres üzerinden izleyebileceklerini fazlasıyla merak ediyorlar. İngiltere - Almanya maçını ekrana getirecek olan TRT 1 canlı yayınına bu sayfa üzerinden oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. İngiltere ile Almanya arasında oynanacak Euro 2020 son 16 turu karşılaşmasını full HD ve canlı bir şekilde izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

İngiltere - Almanya maçı ilk 11'ler

İngiltere ilk 11: Pickford, Walker, Maguire, Stones, Trippier, Phillips, Rice, Shaw, Saka, Kane, Sterling.

Almanya ilk 11: Neuer, Ginter, Hummels, Rudiger, Kimmich, Goretzka, Kroos, Gosens, Havertz, Müller, Werner.

Futbolda İngiltere - Almanya rekabeti

İngiltere ile Almanya, tarihlerinde 33. kez bir resmi maçta karşı karşıya geliyor. İki takımın ilk kez büyük bir turnuvada karşılaşması ise 1966 Dünya Kupası finali oldu. Uzatmalara giden o maçı İngiltere 4-2 galibiyetle tamamladı ve tarihinin ilk ve tek Dünya Kupası'nı kazandı. Bu maçın ardından Almanya, rakibine bugüne kadar devam edecek bir dominasyon kurdu. 1966 Dünya Kupası sonrasında oynanan Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonaları'nda Almanya'nın rakibine ezici bir üstlünlüğü bulunuyor. 1970 Dünya Kupası çeyrek finali, Euro 72 çeyrek finali, 1990 Dünya Kupası yarı finali, Euro 96 yarı finali ve 2010 Dünya Kupası son 16 turunda Almanya, rakibini turnuvadan eledi. İngiltere, Almanya'yı 1966 Dünya Kupası sonrasında sadece Euro 2000 gruplarında 1-0'lık skorla yenebildi. 

29-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar