İrem Altuğ Kalp Yarası Kadrosuna Katıldı

İrem Altuğ Kalp Yarası Kadrosuna Katıldı
32. bölümde final yapması beklenen Kalp Yarası adlı dizinin oyuncu kadrosuna hikayeyi toparlayacak olan Feraye karakteri olarak başarılı oyuncu İrem Altuğ dahil oldu.

Atv ekranlarında yayınlanan ve yaz döneminde başlayan Kalp Yarası dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor. Dizi özellikle ilk başlarda oldukça iyi reyting oranlarıyla hem kanalını hem de yapım şirketini oldukça mutlu etti. Ancak ilerleyen zamanda dizinin reytingi her bölüm daha da düştü ve sonunda dizinin reytingi ve sıralaması oldukça geri sıralarda kaldı. Süreç Film tarafından hazırlanan dizi için sonunda final kararı alındı. Ancak dizi finale giderken hikayesini toparlamaya başladı ve bunun için de hikayeye yeni karakterler girmeye ve çıkmaya başladı. 32. Bölümde final yapması planlanan dizinin kadrosuna son olarak başarılı oyunculardan İrem Altuğ dahil oldu. Altuğ dizide Fereya adlı bir karaktere hayat verecek ve dizinin ana karakterlerinin büyük yüzleşmesini sağlayacak. Böylece dizinin bütün kırılma noktaları Feraya ile yaşanacak ve Feraya dizinin hikayesini toparlayan ve finale götüren karakter olacak.

Kalp yarası Feraye Kimdir?

Süreç Film tarafından hazırlanan Kalp Yarası pazartesi akşamlarının başarılı dizilerinden biri olmayı başardı. Atv ekranlarında yayınlanan dizi yaz sezonunda başladı ve dram türünde ele alındı. Dizi oldukça iyi bir başlangıç yaptı ancak sonraki bölümlerde reytingi düşüşe geçti. Sonunda dizinin 32. Bölümünde final yapmasına karar verildi. Bunun içinde diziye hikayeyi toparlayacak Feraye karakteri dahil oldu. Feraye Sancakzade ailesinde konak savaşı tüm hızıyla devam ederken geçmişin hesabını sormaya gelen Feraye tüm dengeleri değiştirecektir. Feraye geçmişin hesabını sormak için gelirken Ferit ise Feraye’den bugünün hesabını soracaktır.

İrem Altuğ (Feraye) Kimdir?

Kalp Yarası dizisinin kadrosuna dahil olan İrem Altuğ 15 Eylül 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından yüksek öğrenimini tamamlamış ve ardından oyunculuğa merak salarak bu yönde eğitimler almıştır. İrem Altuğ aldığı eğitimlerin ardından dizi ve sinemalarda rol almaya başlamış ve televizyon ekranlarında programlarda yer almıştır. Başarılı oyuncu İrem Altuğ’un rol aldığı yapımlar arasında;

-          Çukur

-          Masum

-          Aşk Ekmek Hayaller

-          Kayıp Aranıyor

-          Annem

-          Vazgeç Gönlüm

-          Ihlamurlar Altında

-          Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, adlı yapımlar bulunmaktadır.

31-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar