31 Ocak 2022 Pazartesi Reyting Sonuçları

31 Ocak 2022 Pazartesi Reyting Sonuçları
31 Ocak 2022 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. Survivor All Star, Yasak Elma, Üç Kuruş, Kalp Yarası ve Alparslan Büyük Selçuklu mücadelesi nasıl sonuçlandı?

31 Ocak 2022 Pazartesi gününe ait reyting sonuçları belli oldu.

Survivor All Star, Yasak Elma, Kalp Yarası, Üç Kuruş ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi iddialı yapımların ekrana geldiği Pazartesi günü izleyicinin tercihi ne oldu? Dünün Total, AB ve 20+ABC1 izleyici grubu reytinglerini sizler için derledik.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Total izleyici grubunda dün en çok izlenen yapım TRT 1'de yayınlanan 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisi oldu. Fox'un sevilen dizisi 'Yasak Elma' günün en çok izlenen ikinci yapımı oldu. Tv8'in en çok izlenen yarışma programı 'Survivor All Star' günü üçüncü sırada tamamladı. Show'un iddialı ancak beklenen başarıya bir türlü ulaşamayan dizisi 'Üç Kuruş' yedinci sırada yer alırken, Atv'de ekrana gelen 'Kalp Yarası' dizisi listenin en az izlenen dizisi olarak günü onuncu sırada tamamladı.

AB İLK 10 PROGRAM

AB izleyici grubunda da zirvenin sahibi değişmedi. TRT 1'in sevilen dönem dizisi 'Alparslan Büyük Selçuklu' günü birinci sırada tamamladı. 'Survivor All Star' listenin ikinci sırasında yer aldı. 'Yasak Elma' Total'e göre daha az izlenme alarak günü dördüncü sırada tamamlarken, Show'un Üç Kuruş dizisi ise dokuzuncu sırada yer alan yapım oldu. Atv'de yayınlanan ve yakında final yapacak olan 'Kalp Yarası' ise bu kategoride ilk 10'da kendine yer bulamadı.

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

20+ ABC1 izleyici grubunda da günün birincisi TRT 1'in sevilen dizisi 'Alparslan Büyük Selçuklu' oldu. Böylece dizi tüm reyting kategorilerinde günün en çok izleneni oldu. Listenin devamı ise şöyle oluştu; 'Yasak Elma' ikinci, 'Survivor All Star' üçüncü,  'Üç Kuruş' sekizinci sırada günü tamamladı.

Atv dizisi 'Kalp Yarası' 20+ABC1 izleyici grubunda da ilk 10'da kendine yer bulamadı. Böylece finali kesinleşen dizi sadece total izleyici grubunda ilk 10'da yer alabilmiş oldu.

Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

01-02-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar