Yeşim Erçetin Evlendi

Yeşim Erçetin Evlendi
Ünlü şarkıcı, oyuncu ve manken Yeşim Erçetin üçüncü kez dünya evine girdi. Amerika’da Miami kendinde plaj düğününde üçüncü kez evlenen Yeşim Erçetin’in iki çocuğu bulunuyor.

Ünlüler dünyasından bugün bir evlilik haberi duyuruldu magazin basınında ve sosyal medyada. Şarkıcı ve manken Yeşim Erçetin’in evlendiği haberi magazin basınında geniş şekilde yer alırken haber özellikle sosyal medyada videolu haberlerle duyuruldu. Yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı iş adamı Fevzi Kardeseci ile şarkıcı – manken Yeşim Erçetin Amerika’nın Miami kentinde nikah masasına oturdu. Ünlü ismin nikahında beyaz bir elbise giydiği, Fevzi Kardeseci’nin ise şort ve gömlekle nikaha katıldığı öğrenildi. Üçüncü evliliği olan yeşim Erçetin’in daha önce de iki kez evlenip boşandığı biliniyor. 6 aydır birlikte olan ve aşk yaşayan çiftin düğünlerini plajda yapmaları ise dikkatleri çekti.

Yeşim Erçetin’den 3. Evliliğinde Plaj Düğünü

Şarkıcı ve manken Yeşim Erçetin yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı iş adamı Fevzi Kardesici ile Amerika’nın Miami kentinde plaj düğününde nikah kıydı. Üçüncü evliliği olan Yeşim Erçetin’in oldukça mutlu olduğu gözlenirken giydiği elbise özellikle dikkatleri çekti. Çiftin nikahına yakın arkadaşları katılırken nikahın videoları özellikle sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Çiftin nikah şahitliğini Pelin ve Volkan Yetmişbir çifti ile Mert Ersin yaptı. Ünlü manken bu evlilikten önce iki sefer daha evlenmiş ve ayrılmıştı. Bu evliliklerin ilki şarkıcı Ozan Orhon ile olurken ikinci evlilik ile müzisyen Emre Matraş ile olmuştu. Bu evliliklerden Yeşim Erçetin’in bu iki evlilikten iki çocuğu bulunuyor.

Yeşim Erçetin Kimdir?

Üçüncü kez nikah masasına oturan ve iş adamı Fevzi Kardesici ile oturan ve üçüncü kez dünya evine giren şarkıcı Yeşim Erçetin 1979 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından 1996 yılında Neşe Erbek Ajansta profesyonel olarak mankenlik yapmaya başlayan Yeşim Erçetin aynı zamanda televizyonlarda sunuculukta yapmıştır. Bu televizyonlar ve sunduğu programlar arasında HBB Sporazzi, Kanal 6 Top Secret, Best Tv Yeşim, MMC 1’den 3’e bulunmaktadır. Daha sonra dizilerde oyunculukta yapan Yeşim Erçetin’in rol aldığı yapımlar arasında, Zeynep, Sensiz Olmuyor, Serseri bulunmaktadır. Aynı zamanda şarkıcılıkta yapan ve birbirinden başarılı şarkıları ve albümleri bulunan ünlü ismin iki kız çocuğu bulunmaktadır.

31-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar