Seçil Gür: Serdar’ı Çok Seviyorum!

Seçil Gür: Serdar’ı Çok Seviyorum!
Ünlü şarkıcı serdar Ortaç ve sevgilisi şarkıcı seçil Gür katıldıkları bir yayında birbirine ilişkin duygularını ve gelecekte evlilik olup olmadığını açıkladılar.

Ünlüler dünyasından her dakika yeni haberler gelmeye ve ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sosyal medya ve magazin basının en çok haber yaptığı isimlerden biri olan serdar Ortaç’la ilgili son gelişme bir anda magazin basını ve sosyal medyada geniş yer buldu. Ünlü şarkıcı ile sevgilisi Seçil Gür hakkında çıkan haberler ufukta yeni bir evlilik mi var söylentilerini de beraberinde getirdi. Sosyal medyada bir yayına katılan Serdar ortaç ile sevgilisi Seçil Gür ilişkilerine dair açıklamalarda bulundu. Yayında birbirine olan aşklarını dile getiren çift evlilik konusunda sorulan sorulara da cevap verdi. Seçil Gür Serdar Ortaç’ı çok sevdiğini dile getirirken evlilik için ilerleyen zamanları işaret etti. İşte haberin detayları!

Serdar’ı Çok Seviyorum!

Serdar Ortaç ve sevgilisi Seçil Gür katıldıkları bir yayında birbirine dair açıklamalarda bulundular. Şarkıcıyı çok sevdiğini belirten Seçil Gür sorulan bir soru üzerine “O kadar çok seviyorum ki Serdar’ı. O da bunu hissediyor. O de beni seviyor. Evlilikle ilgili konuşmuyoruz ama konuşurken beş yıl sonramızı birlikte nasıl yaşlanacağımızı düşünüyoruz. Allah nasip etsin tabi ki, şu an çok mutluyuz” ifadelerini kullandı. Aynı konuyla ilgili olarak ünlü şarkıcı serdar ortaç ise “o kadar iyi gidiyor ki şu an. Zamanı gelince otomatik olarak ikimiz de aynı anda isteriz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Yayına katılan hayranlarının canlı yayında evlenme teklif etmesini istemesi üzerine Ortaç “bence zamanı değil çünkü onun da hazır olduğu günü ben hissederim. Seçil’in hazır olduğu gün tabi ki evlenmek isterim ama özel olmalı bu durum” açıklamasında bulundu.

Ben Aleyna’ya Değil O Bene Benzer!

Programda başka konulara da değinen Seçil Gür devamlı olarak birilerine benzetildiğini belirterek “Gülşen’i çok sever ve kalemini de çok başarılı bulurum. Sezen Aksu’ya da benzetilmekten şeref duyuyorum tabii ki. Benim için inanılmaz bir şey. Ama ben devamlı birilerine benzetiliyorum. Nedense Seçil olarak kabul görmedim. Ajda pekkan2a da çok benzetiliyorum. Bunlar gerçekten güzel isimler. Ama son çıkardığım şarkımı Aleyna Tilki’ye benzetmişler. O bana benzeyebilir doğru ama ben ona benzeyemem” ifadelerini kullandı.

05-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar