İrem Helvacıoğlu’nun yeni projesi belli oldu!

İrem Helvacıoğlu’nun yeni projesi belli oldu!
Sen Anlat Karadeniz'in sevilen oyuncusu İrem Helvacıoğlu'nun yeni projesi belli oldu. İşte İrem Helvacıoğlu'nun yeni rolü..

Efsane dizi Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun yeni projesi belli oldu. Nefes karakteri ile izleyicinin gönlüne taht kuran İrem Helvacıoğlu'nun yeni rolü ve projesi ne olacak? İşte İrem Helvacıoğlu'nun yeni projesi...

İrem Helvacıoğlu'nun yeni projesi!

ATV ekranlarında yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz'in sevilen oyuncusu İrem Helvacıoğlu'ndan sevenlerini heyecanlandıracak haber geldi. Sen Anlat Karadeniz dizisindeki başarılı performansı ile büyük bir izleyici kitlesini kendisine hayran bırakan İrem Helvacıoğlu, yeniden ekranlara dönüyor. Geçtiğimiz aylarda final yapan Sen Anlat Karadeniz dizisinin ardından hangi proje veya yapımda rol alacağu merak edilen oyuncunun yeni projesi belli oldu. Son olarak Sen Anlat Karadeniz'de Nefes karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu İrem Helvacıoğlu, sinema filminde rol almaya hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı City’s'ye gezmeye giden İrem Helvacıoğlu, kameralardan kaçamadı. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan İrem Helvacıoğlu, yeni sinema projesi olduğu müjdesini verdi. İrem Helvacıoğlu'nun bu mutluluğu gözlerinden okunurken,  “Bağımsız sinema filmi için görüşmeler tamamlandı. Sinema filmi için yeni bir süreç başladı. Oynayacağım karakter hakkında bir açıklama yapılacaktır. Birazcık gizli kalsın. Benim yapmam doğru olmaz. Tatlı bir heyecan içindeyim” şeklinde bir açıklamada da bulunduu. Bu haberi duyan İrem Helvacıoğlu hayranları bu yeni sinema projesini heyecanla beklediklerini ifade ettiler. Bakalım sevilen oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun yeni sinema projesi ne kadar izlenecek? Gişe rekorları kırabilecek mi?

İrem Helvacıoğlu’nun rol aldığı diziler ve filmler :

Kızım ve Ben (Sinema Filmi) – 2018
Sen Anlat Karadeniz (Nefes Zorlu) (TV Dizisi) – 2018
Babası (Aslı) (TV Filmi) – 2017
Organik Aşk Hikayeleri (Sinema Filmi) – 2016
No: 309 (Pelinsu) (TV Dizisi) – 2016-2017
Güneşin Kızları (Tuğçe) (TV Dizisi) – 2015
Aşkın Dili (Sinema Filmi) – 2014
Muhteşem Yüzyıl (3. Sezon) (Clara- Nurbahar Hatun) (TV Dizisi) – 2012
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 1. Sezon (TV Dizisi) – 2010
Kurtlar Vadisi Pusu (7. ve 9. Sezon) (Esra Türkmen) TV Dizisi – 2013-2015

20-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar