İrfan Değirmenci Halk TV'ye transfer oldu

İrfan Değirmenci Halk TV'ye transfer oldu
Kanal D'de fikir ayrılığı nedeniyle işine son verilen İrfan Değirmenci'nin yeni kanalı Halk TV oldu. Değirmenci Halk TV'de Ana Haber Bültenini sunacak.

Başarılı gazeteci İrfan Değirmenci'nin yeni kanalı belli oldu. 2007 yılında "İrfan Değirmenci ile Çalar Saat" programıyla Fox TV ekranlarında milyonların beğenisini kazanan Değirmenci, kısa sürede yakaladığı başarının ardından 2010 yılında Kanal D'ye transfer olmuştu.

Kanal D'de 2010 yılından 2017 yılına kadar "İrfan Değirmenci ile Günaydın" programını sunan başarılı gazeteci, 2017 yılında sosyal medyada "anayasa değişikliği referandumu"nda "hayır" oyu kullanacağını açıklamış ve yayıncı kuruluş tarafından işine son verilmişti.

Bir süre YouTube platformunda Oğuzhan Uğur tarafından kurulan "Babala TV" kanalında "İrfanı Hür" programının sunuculuğunu yapan İrfan Değirmenci'nin yeni adresi Halk TV oldu.

HALK TV ANA HABER BÜLTENİ İRFAN DEĞİRMENCİ'YE EMANET

Deneyimli gazeteci, Halk TV'ye katıldığını sosyal medya hesabında Halk TV'nin Genel Yayın Koordinatörü Serhan Asker ile olan fotoğrafına eklediği şu açıklamayla duyurdu;

Dostlar bir haberim var size. Bu akşamdan itibaren Halk Tv Ana Haber Bülteni bana emanet. Güveninize layık olmak için yine elimden geleni yapacağım. Söz. Bu akşam 18’de tarihi dönüşümü ve sandık baharını izlemek üzere Halk Tv ekranına davetlimsiniz

İRFAN DEĞİRMENCİ KİMDİR?

İrfan Değirmenci 3 Kasım 1977 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. Değirmenci henüz küçük yaşlardayken ailesi Ankara'ya taşındı. Uzun yıllar Ankara'da yaşayan deneyimli gazeteci Ortaokul ve lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde, Üniversite eğitimini ise Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde tamamladı.

Televizyonculuk kariyerine 1996 yılının Ocak ayında Ostim TV'de başlayan Değirmenci'nin bu kanalda görevi üç yıl sürdü. Ostim TV'de hem çalışıp hem sektör hakkında eğitimler alan Değirmenci ilk canlı yayınlarını 19 yaşında yaptı.

Tarihler 25 Ekim 1999'u gösteriyordu. Değirmenci, Ali Kırca'nın ekibine dahil oldu ve atv'de yayınlanan programda görevler aldı. Atv'de yaklaşık altı yıl görev alan Değirmenci, Mehmet Ali Birand'dan gelen teklif üzerine Kanal D'ye transfer oldu. Kanal D'de yaklaşık iki yıl görev alan başarılı gazeteci 2007 yılında Fox TV'ye transfer oldu ve kendi programı 'Çalar Saati'i sunmaya başladı.

Fox TV'de üç yıl boyunca 'İrfan Değirmenci ile Çalar Saat' programının sunuculuğu yaptı ve 2010 yılında Kanal D'ye transfer oldu. Kanal D'de 2010 yılından 2017 yılına kadar "İrfan Değirmenci ile Günaydın" programını sunan başarılı gazeteci, 2017 yılında sosyal medyada "anayasa değişikliği referandumu"nda "hayır" oyu kullanacağını açıklamış ve yayıncı kuruluş tarafından işine son verilmişti.

Başarılı gazeteci 2019 yılının Nisan ayında Halk TV'ye transfer oldu ve kanalın Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başladı.

03-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar