İsimsizler'e bomba isim dahil oluyor!

İsimsizler'e bomba isim dahil oluyor!
Kanal D'nin yepyeni dizisi İsimsizler'e bomba isim dahil oluyor. Birbirinden önemli isimlerin yer aldığı dizi büyük başarı elde etti. Pazartesi akşamları saat 20.00'de Kanal D'de yayınlanan diziye katılacak o isim...

Yayınlandığı ilk bölümü ile izlenme rekorları kıran İsimsizler'de büyük gelişme. Destansı kahramanlıkların konu alındığı diziye başarılı oyuncu Ragıp Savaş dahil oldu. Ragıp Savaş dizide 'Savcı Zeki Öztan' karakterini canlandıracak. Diziye dahil olan Ragıp Savaş'ın ilk sözleri 'Böyle önemli bir projede yer almak heyecan verici. Seyirci ile buluşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum' oldu.

Başarılı oyuncu Ragıp Savaş'ın dahil olduğu yeni bölüm gelecek hafta Pazartesi saat 20.00'de Kanal D'de de ekranlara gelecek. Diziyi canlı olarak izlemek isteyenler ise internetin başına koşacak. Dizinin ilk 2 bölümü seyirciler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Bakalım gelecek olan bölümde neler olacak? 

Ragıp Savaş Kimdir?

Başarılı oyuncu 1966 yılında, İzmit'te dünyaya gelmiştir. İsmet İnönü İlkokulu'nu tamamladıktan sonra, Merkez Ortaokulu'na gitti. Daha sonrasında ise İzmit Lisesi'nden mezun oldu. 1986 yılında ise Mimar Sinan Üniversitesi'nde Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümüne girdi. Burada aldığı eğitimin ardından sanat hayatına atıldı. İlk deneyimini 1990 yılında Aziz Nesin'in yazdığı 'Demokrasi Gemisi'nde gerçekleştirdi.

İsimsizler dizisi oyuncuları

Kaymakam Fatih : Uğur Güneş

Hasan Bozkırlı : Bülent Alkış

Elif Toprak : Algı Eke

Ahmet Akıncı : Taner Ertürkler

Kürşad Yusufoğlu : Volkan Keskin

Derman Taşçı : Musab Ekici

Seher : Sera Kutlubey

Olcay Demir : Sedat Mert

Murat Gürca : Çağkan Çulha

 

13-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar