İsimsizler'in dayısı öldü mü?

İsimsizler'in dayısı öldü mü?
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İsimsizler'in son bölümde vurulan dayı öldü mü? İsimsizler Dayı'ya ne oldu? Çatışma esnasında vurulan dedeyi kurtarmak için atılan dayı kendini feda etti. Vurulan dayı öldü mü?

Kanal D'nin Pazartesi akşamlarını şenlendiren dizi İsimsizler'in yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Geçtiğimiz Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde nefesler tutuldu. Türkmenleri kurtarmak için harekete geçen Fatih, Olcay ve Murat'ın güçleri yetersiz ve daha fazla yardıma ihtiyaçları vardı. Kaymakam Fatih ve ekibi onlara yardım etmek için yola çıktı. Tam çatışmanın ortasında onlara yetiştiler. Bu sırada Türkmen bir dede açılan ateşlerin arasında kaldı. Çatışmanın ortasında kalan dede vuruldu. Bunu gören dayı ise hemen dedeyi kurtarmaya koştu. Gözcü ve Berfin bu anı fırsat bilip dayıyı vurdular.

DAYI ÖLÜYOR MU?

Dayının vurulduğunu gören Murat, çığlıklar içinde yanına koştu. Dayıyı köşeye çeken Murat 'Koçyiğitin yanında, bende kal dayı geçecek hepsi' dedi. Dayının uzun zamandır rüyalarına giren kızı yine göründü ve elini uzattı. Dayı bu sefer kızının elini tuttu. Tamda o esnada başı yere düştü. Bu durum herkesin aklına 'Dayı öldü mü?' sorusunu getirdi. İşte bu sorumuzun cevabı yeni bölümde belli olacak. Son yayınlanan fragmanda dayının hastanede olduğu ve öldüğü görülüyor. Bakalım dayı gerçekten öldü mü? İsimsizler'in yepyeni bölümünü Pazartesi akşamı canlitv.com adresinden Kanal D canlı izle kısmındanda takip edebilirsiniz.

İSİMSİZLER 10 BÖLÜM FRAGMANI

26-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar