İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran Ayrıldı

İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran Ayrıldı
Birlikte rol aldıkları Çocuk dizisinde tanışan ve ardından sevgili olan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu ile oyuncu Merve çağıran ayrıldı.

Magazin dünyasına bugün bomba gibi bir haber düştü ve bu haber bir anda sosyal medyada ve internet sitelerinde de yer alarak en çok okunanlar arasında yer aldı. Habere göre Yaklaşık bir buçuk yıldır birlikte olan ve aşk yaşadıkları iddia edilen oyuncu İsmail Hacıoğlu ile sevgilisi Merve Çağıran’ın ayrıldığı iddia edildi. Bu haber üzerine ikilinin sevenleri ünlü isimleri mesaj yağmuruna tutarken ikiliden her hangi bir açıklama yapılmadı. Ancak İsmail Hacıoğlu’nun sosyal medya hesabından Merve Çağıran’a ait bütün fotoğrafları kaldırması ve Merve Çağıran’ı da hesabından silmesi ikili için ayrıldılar şeklinde yorumlandı. Oldukça mutlu fotoğraflar paylaşan ve birlikte mutlu olduklarını açıklayan çiftin böyle apar topar neden ayrıldığı ise anlaşılamadı.

Fotoğrafları Kaldırdı

Kendisi gibi oyuncu olan Merve Çağıran ile Çocuk dizisinde tanışan ve sevgili olan İsmail Hacıoğlu yaklaşık bir buçuk yıl süren bu birlikteliği bitirdi. Başarılı oyuncu sosyal medya hesabında Merve Çağıran’a ait olan bütün fotoğrafları kaldırdı ve Merve Çağıran’ı da sildi. Bu gelişme üzerine çiftin bir buçuk yıl süren birlikteliklerini bitirdikleri yorumları yapıldı. Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerine yakalanan ve mutluluk dolu pozlar veren ünlü çiftin neden ayrıldığı konusunda ise bir bilgi edinilemedi. Çiftin ayrıldıklarına dair bir açıklama yapmamaları ise dikkatleri çekti. İsmail Hacıoğlu ile Merve Çağıran birlikte rol aldıkları Çocuk dizisinde tanışmış ve daha sonra İsmail Hacıoğlu’nun eşinden boşanmasının ardından sevgili olmuşlardı.

Yuva Yıkmadım

İsmail Hacıoğlu ile eski eşi Duygu Kumarki 2016 yılında evlenmişler ve bu evlilikten bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Çift 2020 yılında ayrılma kararı almış ve boşanmışlardı. Bu boşanmanın ardından İsmail Hacıoğlu ile Merve Çağıran birlikteliği başlamıştı. Duygu Kumarki bunun üzerine sosyal medya hesabından “arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş” ifadelerini paylaşan bir not yayınlamış ardından da “çok mesaj alıyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum ama bana neden konuşmadınız demeyin. Benim tarzım değil, bulunduğum seviyeden aşağıya bakamıyorum. Dolayısı ile her şey ortaya kendiliğinden çıkar. O hep benim yanımda ilahi adaletini sevdiğim” ifadelerini kullanan bir mesaj yayınlamıştı. Bunun üzerine Merve Çağıran yuva yıkan kadın yorumlarına tepki göstermiş ve “birlikteliğimiz iyi süper gidiyor. Hiçbir şey beni rahatsız etmez. Yuva yıktığım falan yok” şeklinde karşılık vermişti.

26-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar