Can Tanrıyar Evlendi

Can Tanrıyar Evlendi
Magazin ve medya dünyasının ünlü isimlerinden Can Tanrıyar ile nişanlısı Tamar Oner bugün kıyılan nikahla dünya evine girdiler.

Medya dünyasının ünlü isimlerinden biri olan ve magazin dünyasında adı sık sık haberlere konu olan ünlü televizyoncu ve magazinci Can Tanrıyar bugün 10 aydır nişanlı olduğu Tamer Oner ile evlenerek dünya evine girdi. 10 aydır nişanlı olan ünlü isimler pandemiden dolayı düğünlerini devamlı ertelemek zorunda kalmışlardı. En sonunda bugün Can Tanrıyar’ın evinin bahçesinde az sayıdaki davetli önünde pandemi kurallarına uyularak kıyılan nikahla bu bekleyişe bir son verdiler ve evlendiler. Aile bireylerinin katıldığı nikah töreninde çiftin nikahını ise Sarıyer belediye Başkanı Şükrü Genç kıydı. Nikah töreninde çiftin şahitliklerini ise Sadettin saran, Engin Yeşil ve Ali Kolçak yaptı.

Ünlü Çift Sade Bir Törenle Evlendi

Magazin dünyasının gözde ismi Can Tanrıyar ile yaklaşık on aydır nişanlı olduğu Tamar Oner bugün kıyılan nikahla evlendi ve sonunda muratlarına erdiler. Pandemi nedeniyle ertelenen nikah töreni Can Tanrıyar’ın evinin bahçesinde yapılırken törene az sayıda davetli ve aile bireyleri katıldı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıydığı Nikahta çiftin oldukça mutlu oldukları gözlendi. Sade ve kısa bir törenin ardından dünya evine giren Can Tanrıyar ve Tamar Oner çiftinin nikah törenleri ise magazin basınında ve sosyal medyada oldukça geniş bir şekilde yer aldı. Ünlü çift sevenleri tarafından mesaj yağmuruna tutulurken nikahta Tamar Oner’in giydiği gelinlik ise şıklığı ile özellikle dikkatleri çekti.

Gelinliğin Ağırlığı 30 Kilo

Can Tanrıyar ile dünya evine giren Türkiye’nin en eski müzik aletleri toptancısı Oner Müziğin sahibi Haçik Oner’in büyü kızı Tamar Oner’in nikah töreninde giydiği görkemli gelinlik ise dillerden düşmedi. Tamar Oner’in giydiği gelinlik ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu tarafından hazırlanırken gelinliğin değerli taşlarla süslendiği ve bu değerli taşlarla işleme sonrasında toplam ağırlığının 30 kilo olduğu öğrenildi. Ayrıca gelinliğin hazırlanmasının yaklaşık bir ay sürdüğü ifade edildi. Gayet şık ve görkemli olan Tamar Oner ve Can Tanrıyar çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken çiftin nikah töreninin ardından balayına çıktıkları öğrenildi. Nikah töreninde çiftin aileleri de gayet mutlu göründüler. Biz de ünlü çifti tebrik ediyor ve mutluluklarının bir ömür boyu sürmesini temenni ediyoruz.

26-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar