Çukur’un Başarılı Oyuncusu Menajerimi Ara’ya Konuk Oluyor

Çukur’un Başarılı Oyuncusu Menajerimi Ara’ya Konuk Oluyor
Çukur’un sevilen ve başarılı oyuncusu Mustafa Kırantepe Star Tv’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara’nın 30 Mayıs Tarihli bölümüne konuk oluyor.

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden olan ve bu sezon ekrana gelmeye başlayan Menajerimi Ara her hafta aldığı konuk oyuncularla adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Dizi her ne kadar reytinglerde bekleneni veremese de ve adı sık sık final söylentileriyle anılsa da yinede genç kitle tarafından sevilerek seyrediliyor. Özellikle sosyal medyada oldukça popüler olan dizi için yayıncı kanal ve yapım şirketi dizinin yaz boyunca devam etmesi konusunda karar almışlardı. Bu durum seyirciyi sevindirirken dizi için de son bir şans olarak değerlendiriliyor. Yaz sezonunda reytinglere bağlı olarak dizinin gelecek sezon yayınlanıp yayınlanmayacağına karar verilecek. Her Pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen dizinin 30 Mayıs tarihinde yayınlanacak bölümüne yine bir konuk oyuncu dahil olacak. Çukur’un başarılı oyuncusu Mustafa Kırantepe’nin konuk olacağı bölüm şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

Mustafa Kırantepe Menajerimi Ara’da

Star Tv ekranlarının Pazar akşamları ekrana gelen ve sevilen dizisi Menajerimi Ara’nın 30 Mayıs Pazar günkü yayınlanacak bölümüne Çukur’un başarılı oyuncusu Mustafa Kırantepe konuk oluyor. Hemen her hafta bir konuk oyuncu alan diziye bu hafta konuk oyuncu olarak Mustafa Kırantepe’nin gelecek olması hem Menajerimi Ara ve hem de Çukur seyircisini heyecanlandırdı. Çukurda canlandırdığı karakterle herkesin sevgilisi haline gelen Kırantepe’nin de yer alacağı Menajerimi Ara’nın kadrosunda Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu ve Deniz Can Aktaş gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin 30 Mayıs tarihinde yayınlanacak bölümü ise şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

Mustafa Kırantepe Kimdir?

Halen Çukur’da rol alan Mustafa Kırantepe 29 Temmuz 1979 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden Mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra tiyatro, dizi ve sinema filmlerinde rol alan başarılı oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·          Çukur

·         Naim

·         Kelebekler

·         Şansımı Seveyim

·         Muhteşem Yüzyıl: Kösem

·         Kırık Kalpler Bankası

·         Yok Artık 2

·         Abluka

·         Ulan İstanbul

26-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar