İsmail Hacıoğlu’nun Yeni Projesi!

İsmail Hacıoğlu’nun Yeni Projesi!
Fox Tv ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisinin Barış Yesari karakterine hayat veren İsmail Hacıoğlu’nun yeni projesi belli oldu. İşte başarılı oyuncunun yeni projesi…

MF yapım imzalı Mahkum dizisinde yine adından çok söz ettirmeyi başaran İsmail Hacıoğlu, dizide Zengin bir ailenin ikiz çocuklarına hayat veriyor. Yani dizide Barış ve Savaş Yesari adında iki kişiyi canlandırıyor. Oyunculuğundaki yüksek performansı ile onunla çalışan kadrodaki arkadaşlarından bile övgüler almayı başarıyor. Fox Tv ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Mahkum ilk bölümü 14 Aralık 2021 tarihinde ekranlara gelmeye başladı. Her hafta Perşembe günleri izleyici ile buluşan Mahkum’un yapımcılığını Asena Bülbüloğlu üstleniyor, senaryosunu Uğraş Güneş kalame alırken, yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturuyor. İlk sezonu ile ekranlara gelen Mahkum dizisinin başrolünde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu oynuyor. Yakında sezon finali yapacak olan Mahkum dizisi, 2. Sezon içinde onay aldı. Önümüzdeki yıl kaldığı yerden devam edecek dizinin başarılı ismi İsmail Hacıoğlu’nun ise hayranlarına bir müjdesi daha var. İsmail Hacıoğlu yeni bir proje ile daha izleyici karşısına çıkacak. İşte o proje…

 Mahkum’un Barış Yesarisi İsmail Hacıoğlu’nun Yeni Projesi: Film

Şu sıralar Fox Tv ekranalarında Perşembe akşamları izleyici ile buluşmaya devam eden dizinin başarılı oyuncularından İsmail Hacıoğlu, sezon arası verecek Mahkum dizisinin yaz molasında boş durmayıp yeni filmi için çekimlere başlayacak.

Dizide Barış Yesari karakteri ile ekranlara gelen başarılı oyucunun yer aldığı Mahkum’un konusu ise, Fırat Bulut (Onur Tan), başarılı bir Cumhuriyet Savcısıdır. Kendini, eşinin ve çocuğunun katili olarak bir sabah uyandığında cezaevinde bulur. Tüm Türkiye Fırat’ı çocuk ve kadın katili olarak tanırken, Hafıza kaybı geçirmekte olan Fırat hiçbir şey hatırlamamaktadır. Fırat suçsuzluğunu ispat etmek için adını temize çıkarmak için çalışırken, aynı zamanda bu olayla ilgili zengin iş adamı Yesarinin oğlu Barış Yesari (İsmail Hacıoğlu) ile de mücadele etmektedir. Onun güçlü bir aileden gelmesinden kaynaklı suçlarının örtbas edilmesini ispat etme ile uğraşan Savcı Fırat Bulut, Barış Yesari’nin suçlarını ispat edip onu hapse atmak için mücadele vermektedir.

Muhteşem bir oyunculuk sergileyen İsmail Hacıoğlu bu yaz dinlenmek yerine çalışmayı tercih ediyor. Başarılı aktör 2 Haziran’da sezon finali yapacak olan Mahkum’un ardından ‘49’ adlı filmde başrol oynayacak.



İsmail Hacıoğlu ‘49’ Adlı Filmin Başrolü

49 adlı filmin yapımcılığını Sadi Canpolat üstlenirken, yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturacağı filmin başolünde İsmail Hacıoğlu yer alacak. Son olarak ‘Annemizi Saklarken’ adlı dizideki başarılı performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Hande Doğandemir İsmail Hacıoğlu’nın partneri, filmin kadın başrolü olarak belirlendi.


49 Adlı Filmin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Saadet Işıl Aksoy, Kerem Alışık ve Doğukan Polat rol alacak.

49 Filminin Konusu Ne? Gerçek bir hikayeden alınmış, Hatay sınırında çekilecek olan filmde, 2014 yılında DAEŞ’in Musul’u ele geçirmesi sonrası Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nda bulunan 49 kişinin rehin alınma olayını ve MİT’in kahramanlık hikâyesini anlatılıyor.  


Sinema filmi denilince ilk akla gelen isimlerden olan İsmail Hacıoğlu 2017 yılında ‘Ayla’ filminde Süleyman Dilbirliği’nin gençliğini adeta yaşayarak oynamıştı. Filmde, 1950 yılında Kore Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir hikayeden kesitlerin anlatıldığı, birçok ödüle layık görülen filmdeki başarılı performansı ile İsmail Hacıoğlu filme imzasını atmıştı.





18-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar