Usta Oyuncu Çetin Tekindor Setlere Dönüyor

Usta Oyuncu Çetin Tekindor Setlere Dönüyor
Tiyatro, sinema ve dizlerin usta ve duayen oyuncusu Çetin Tekindor uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüyor. Usta oyuncu Antepli dizisi ile anlaştı.

Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin usta oyuncuları zaman zaman ekranlardan ayrı kalıyorlar. Bu ayrılıklar her ne kadar seyirciyi üzse de bir süre sonra istedikleri senaryo geldiğinde bu oyuncular yeniden setlere dönüyor. Bu oyunculardan biri olan ve tiyatro ve sinema ve dizilerin başarılı ve usta oyuncusu Çetin Tekindor da uzun bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Sonunda usta oyuncu yeni bir projeyle ekranlara dönme kararı aldı. OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren ve yeni sezonda Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Antepli ile ekranlara dönecek olan Çetin Tekindor’un yeniden setlere dönecek olması oyuncunun sevenlerini oldukça mutlu etti. İşte usta oyuncu Çetin Tekindor’un rol alacağı Antepli dizisi ve oyuncunun canlandıracağı karakterin özellikleri!

Çetin Tekindor Antepli Dizisinde

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan yapım şirketleri işi şimdiden sıkı tutmaya çalışıyorlar. Her geçen sezon reyting almada daha da zorlanan yapım şirketleri hem hikaye seçiminde hem de oyuncu seçiminde oldukça titiz davranmaya çalışıyor. Star Tv ile anlaşmaya varan OGM Pictures’te kanal için içerik üretmeye devam ediyor. Yeni yayın döneminde kanalda yayınlanacak Antepli dizisinin hazırlıkları sürerken yapım şirketi dizinin castını tamamlamaya çalışıyor. Başrollerinde Mert Ramazan demir ve Afra Saraçoğlu ile anlaşan OGM Pictures yeni sezonun merakla beklenen ve iddialı dizisi Antepli için çalışmalarını hızlandırdı. Yapım şirketi dizide rol alması için başarılı ve usta oyuncu Çetin Tekindor ile de anlaşmaya vardı. Usta oyuncu Çetin Tekindor’un dizide Mert Ramazan Demir’in canlandıracağı Ferit karakterinin dedesi Halis Ağa’yı canlandıracağı öğrenildi. Usta oyuncu torununun çapkınlıkları sonucu evlerinin polis tarafından basılmasıyla taşınma kararı alır ve asıl hikayede bundan sonra başlar. uzun süredir ekranlardan uzak kalan oyuncunun sevenleri diziyi heyecanla beklemeye başladılar.

Çetin Tekindor Yapımları Neler?

Dizi ve sinema filmlerinin aranılan isimlerinden usta oyuncu Çetin Tekindor bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır bu yapımlar arasında

·         Hay Sultan

·         Mehmed Bir Cihan Fatihi

·         İçerde

·         Bir Çocuk Sevdim

·         Deli Saraylı

·         Asi

·         Rüya Gibi

·         Anadolu Kaplanı

·         Kabuslar Evi

·         Ödünç Hayat

·         Şeytan Ayrıntıda Gizlidir

·         Çaylak

·         Üzgünüm Leyla

·         Tutku Çemberi

·         Yılan Hikayesi

·         Küçük Ağa bulunmaktadır.

17-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar