İspanya'da Rekor Kıran Türk Dizisi

İspanya'da Rekor Kıran Türk Dizisi
Bir sezondur Türkiye'de ekranları kasıp kavuran Sadakatsiz dizisi Türkiye ile kalmayıp yurt dışında da ekranlarda yerini aldı.

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi olmayı başaran sadakatsiz başarılı bir sezonu geride bıraktı. Büyük izleyici kitlesi ile yeni sezon hazırlığı yaparken Sadakatsiz yeni bir başarıya daha imza attı. Başarılı oyuncu kadrosu ile Dr. Foster dizisinden uyarlama olarak ekranlarda yerini alan sadakatsiz yurt dışında da yayınlanmaya başladı.

Med yapımının üstlendiği Sadakatsiz dizisi Türkiye reytinglerinde de her zaman en başlarda yer almayı başardı. Sadakatsiz ilk bölümü İspanya'da ekranlarda yerini aldı. İlk bölümü ile İspanya'da reyting rekoru kırmayı başardı. İsmini Dünya çapında duyurmaya başlayan dizi başarı hikâyelerine bir yenisini daha eklediler.

Kanal D ekranlarda ikinci sezon ile yayına başlayacak olan Sadakatsiz dizisi bir aldatma hikâyesini konu almakta. Başrollerde Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya karakterinin dik duruşu, Caner Cindoruk'un canlandırdığı Volkan karakterinin  sadakatsizliği ve Melis Sezen'in hayat verdiği Derin'in takıntılı aşkı izleyenleri kendinden geçirdi.

Sadakatsiz kısa süre önce Infiel ismi ile İspanya’da yayınlanmaya başladı. İlk sezonda büyük beğeni toplayacak reyting rekorları kıran Sadakatsiz ikinci sezona hazırlanıyor.  Ülkenin en büyük  kanallarından biri olan Antena 3’te ilk bölümü ile ekranlarda yerini aldı.  İlk bölümü 2 milyon 357 bin izleyicisi ve yüzde 18.1 ile izlenmesiyle reytinglere imza atmayı başardı. Kanal D ekranlarinin favori ismi sadakatsiz dizisi İspanya’da  2018 Temmuz ayından itibaren en çok izlenen dizi oldu. Dizinin bu başarısı oyuncuları çok mutlu etti.

İlk bölümünden itibaren heyecanı hiç düşmeden devam eden dizide ikinci sezon için seyircileri gün saymaya başladı. İkinci sezon bölümleri yine ilk sezondaki gibi olması yönünde beklentiler çok yüksek. Dizi ekibine yeni katılan genç oyuncu Berkay Ateş ise Çukur performansından sonra gözde olmuştu. Oyuncunun hikâyede etkili bir rolü olması bekleniyor.

Kısa süre sonra ikinci sezonu ile Kanal D ekranlarında yerini almaya hazırlanan Sadakatsiz dizisinde Berkay Ateş dizide Aras karakteri ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aras ile Asya'nın kesişen yolu ile hikâyenin gidişatında neler olacağını izleyerek deneyimleyeceğiz. Kanal D ekranlarında yeniden büyüleyici sahneler izlemek için geri sayım başladı.

08-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar