Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç Boşandı

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç Boşandı
8 yıl evli kaldıktan sonra boşanmaya karar veren ancak üç yıl sürsen olaylı bir boşanma davasını sürdüren Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç çifti boşandı.

Magazin dünyasını uzun süredir meşgul eden ve sık sık gündeme gelen iki ünlü isim arasındaki boşanma davasında sonunda sona gelindi. Ünlü futbolcu Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç evliliklerini yürütemeyerek karşılıklı olarak anlaşmalı boşanmaya karar verdiler. Ancak anlaşmalı boşanmaya karar veren çift arasında çıkan sorunlar nedeniyle boşanma davası yaklaşık 3 yıl sürdü. Bu süre içinde taraflar arasında sık sık tartışmalar, karşılıklı suçlamalar, iddialar gündeme geldi. Taraflar birbirini çok büyük suçlarla itham etti. Ancak sonunda çift arasında görülen dava sona erdi ve taraflar resmi olarak boşandı. Olaylı geçen sürecin ardından gelen boşanma kararı sonrasında mahkeme heyeti üç çocuğun velayetini baba Emre Aşık’a verdi.

Olaylı Dava Sona Erdi

Ünlü Futbolcu Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç arasında görülen boşanma davası sonunda karara bağlandı. Üç yıldır süren ve tarafların birbirini pek çok suçla itham ettikleri dava sonunda mahkeme tarafların boşanmasına ve çiftin üç çocuklarının velayetinin ise baba Emre Aşık’a verilmesine hükmetti. 8 yıllık evliliği biten ve üç çocuğunun velayetini alan baba Emre Aşık mahkeme çıkışında yaptığı açıklamada “artık çocuklarımla yeni hayatım beni bekliyor” ifadelerini kullandı. Taraflar anlaşmalı boşanmaya karar vermiş ancak Yağmur Sarnıç daha sonra bundan vazgeçerek karşı dava açmış ve böylece başlayan süreç yaklaşık 3 yıl sürmüştü. Mahkemenin velayetini Emre Aşık’a verdiği üç çocuğu anneleri Yağmur Sarnıç ayda iki kez görebilecek. Mahkeme ayrıca Yağmur Sarnıç’ın Emre Aşık’a 35 Bin TL manevi tazminat ödemesine hükmetti. Emre Aşık ise eski eşine aylık 5 bin lira nafaka ödeyecek.

Hakimi Suçladı

Öbür taraftan anlaşmalı boşanmadan vazgeçerek süreci üç yıl uzatan ve bu süreçte pek çok suçlamalarda bulunan Yağmur Sarnıç mahkeme çıkışında yaptığı açıklamalarla olayın bitmediğini vurguladı. Yağmur Sarnıç “daha bitmedi, işte yeni başlıyoruz. Hakime Hanım sıra sende, şimdi yaptığın usulsüzlüklerin hesabını sana sorma zamanı. Bekle ve izle. Hak yemek nasıl olurmuş, seni o koltuğundan indirdiğimde, yargılanmaya başladığında anlayacaksın” ifadelerini kullandı. Öbür taraftan Emre Aşık’tan 3 çocuğunun velayetini onlara şiddet uyguladığı için kaybeden Yağmur Sarnıç’ın yeni sevgilisinden hamile olduğu öğrenildi.

08-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar