İstanbullu Gelin 13. bölümde neler yaşanacak?

İstanbullu Gelin 13. bölümde neler yaşanacak?
İstanbullu gelin fragman izle. İstanbullu Gelin son bölüm fragmanı izle. İstanbullu Gelin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin Aslı Enver. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanını merak edenler için heyecanlı bekleyiş çoktan başladı bile. Geçtiğimiz hafta yaşananların ardından yeni bölüm fragmanı sabırsızlıkla bekleniyor. İşte İstanbullu Gelin 13. bölüm fragmanı ve dizi ile ilgili tüm detaylar.

Her bölümde ayrı heyecan yaşatan İstanbullu Gelin dizisinde geçen hafta Faruk, Begüm'ün asıl kimliğini Süreyya açıklamaya hazırlanırken Süreyya'nın rahatsızlanmasıyla bebeklerini kaybetme tehlikesine yakalanması herşeyi alt üst eder. İpek ise hamile olduğunu öğrenir ve konakta yeni bir mutluluk daha yaşanır. Esma Sultan ise Faruk'un uyarmasına rağmen rahat duramaz Begüm'e giderek torununun yetiştirilmesi ile ilgili emirler verir. Ancak bu da gizli kalmayarak Esma Sultan'ın planı gözler önüne serilir.

Peki İstanbullu Gelin yeni bölümde Süreyya'nın bebeği ölecek mi? İpek gerçekten hamile mi? İstanbullu Gelin'de Begüm ölüyor mu? İstanbullu Gelin yeni bölüm canlı izlemek için tıklayınız.

 

24-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar