Defne Samyeli'den acı haber!

Defne Samyeli'den acı haber
Defne Samyeli'den acı haber. Defne Samyeli'nin acı günü. Defne Samyeli rol aldığı diziler. Defne Samyeli boyu kaç cm? Defne Samyeli kimdir?

Ünlü oyuncu ve manken Defne Samyeli'den acı haber geldi. Defne Samyeli'nin acı günü. Defne Samyeli kimdir? Defne Samyeli'nin köpeği öldü mü? Defne Samyeli rol aldığı diziler. Defne Samyeli'nin boyu. Defne Samyeli ile ilgili tüm merak edilenler.

Ünlü manken ve oyuncu Defne Samyeli, acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Köpeğinin ölüm haberini veren Defne Samyeli, acısını şu sözler ile anlattı;

'Üzgünüm, kızgınım, yorgunum. Karmakarışığım. Onu bugün görüp sarılacağız, öpeceğiz derken, eğitmeni ‘kaybettik’ dedi. Hayatımızın son üç ayının en önemli neşesi…'

'Derin’le Çağla bir süs havuzunda boğulmak üzere bulup eve getirdi. İnsanlardan çok korkan, tek gözünü kaybetmiş, travmatize bir yavru. Melo..

Elimde vileda ve paspasla geçen günlerde hep yeni bir yaramazlık ve tatlılıkla beni benden alan Melo. Bir daha köpek istemiyorum, çünkü çok bağlanıyorum, yeterince uzun kalmıyorlar bizimle diye söylenirken, hayatımızda kalıcı planlarımızı bana artık ‘köpekli’ yaptıran Melo.

Deren, Çağla ve bana çocuk gibi sarılan, Derin’e ise resmen bağımlı olan, onu bir dakika göremese ağlayan Melo… Parvovirüs kapmış. Aşısı da vardı, ama yeterli olmamış onu korumaya belli ki.

Hayat işte… Olan oluyor. Biz ise acı içindeyiz. Ah Melocuk. Seni çok sevdik çok. Keşke seninle yolumuz çok daha uzun olabilseydi. Tüylü dostlar cennetinde güzelce koş, oyna. Bize hatırlattığın, öğrettiğin, yaşattığın binbir sevgi için sonsuz minnetarım.'

Defne Samyeli kimdir?

1 Temmuz 1972 yılında dünyaya gelen Defne Samyeli, İstanbul doğumludur. 1991 yılında katıldğı güzellik yarışmasında üçüncü olan Defne Samyeli, 1999 yılında Kanal D Ana Haber pogramında sunuculuk yapmaya başlamıştır. Bu sırada iki ödüle layık görülen Defne Samyeli, 2000 yılında yakalandığı hastalık nedeni ile Amerika'ya giderek tedavi görmüştür. Ardından Türkiye'ye dönen Defne Samyeli, oyunculuğa ve sunuculuğa devam etti. Aynı zamanda köşe yazarlığı da yapan Defne Samyeli, birden fazla dizide rol almıştır.

Defne Samyeli rol aldığı bazı diziler

Söz Teması, Babam Sınıfta Kaldı, İstanbullu Gelin, Son Yanım, Hekimoğlu, Vizyon, Tolgshow, 45 Dakika gibi oldukça başarılı dizilerde rol almıştır.

08-07-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar