Çarpışma'nın Galip'i diziden ayrılıyor!

Çarpışma'nın Galip'i diziden ayrılıyor!
Show TV'nin başarılı dizisi Çarpışma'nın yayınlanacak 7. bölümünde bir ayrılığa eşlik edeceğiz. Dizide Galip karakterine hayat veren İsmail Demirci Çarpışma'dan ayrılacak.

Ekranlarının özlenen iki ismi Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun başrolünü paylaştığı, Show TV ekranlarında Perşembe akşamları seyirciyle buluşan Çarpışma dizisinde ayrılık var. Çarpışma dizisinden kim ayrılıyor?

22 Kasım 2018 Perşembe akşamı 1. bölümüyle Show TV'de ekranlara gelen, reytinglerde beklentileri karşılayamasa dahi büyük bir kitleye hitap eden Çarpışma dizisi en son 6. bölümüyle ekranlara gelmişti. Oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin 7. bölümünde ayrılacak isim belli oldu.

İSMAİL DEMİRCİ ÇARPIŞMA'DAN AYRILIYOR!

Çarpışma'nın 26 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan 6. bölümünde Galip, Zeynep ve Kadir, Veli'yi yakalamak için plan yaparken, Veli'nin oyununa düşmüşlerdi. Veli, Zeynep'e bir silah vermiş ve Galip'i öldürmezse kızının öldürüleceğini söylemiş ve Zeynep'e zorla Galip'i vurdurmuştu.

Zeynep tarafından vurulan Galip'in akıbeti merak edilirken karaktere hayat veren İsmail Demirci'nin yapım şirketiyle 7 bölümlük sözleşmesi olması nedeniyle diziden senaryo gereği ölerek ayrıldı.

ÇARPIŞMA NEDEN YAYINLANMIYOR?

En son 26 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan Çarpışma'nın takipçileri dizinin yeni bölümlerinin neden yayınlanmadığı sorusuna yanıt arıyorlar. Televizyon kanallarının yeni yıl öncesi aldığı karar neticesinde Kanal D, Star TV, Show TV, Fox TV ve Atv'de yayınlanan dizilerin yeni bölümleri, kanalların reklam ve sponsor sözleşmelerini yenilemeleri nedeniyle tam üç hafta ekranlara gelmeyecek.

Dizinin yeni bölümü hakkında Show TV'den resmi bir açıklama yapılmazken, Çarpışma'nın yeni bölümüyle 24 Ocak Perşembe akşamı yayınlanması bekleniyor.

04-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler