İrem Helvacıoğlu, 'Sen Anlat Karadeniz'den ayrılıyor iddialarına açıklama

İrem Helvacıoğlu, 'Sen Anlat Karadeniz'den ayrılıyor iddialarına açıklama
Atv dizisi Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu ile yapımcı Osman Sınav arasındaki gerilim oyuncunun diziden ayrılacağı iddialarını beraberinde getirmişti.

Sen Anlat Karadeniz'de Nefes karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu, Tv8'de yayınlanan 'O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümüne konuk olmuş, ancak dizinin yapımcısı Osman Sınav'ın müdahaleleri sonucunda Helvacıoğlu'na ait görüntüler programdan kaldırılmıştı.

Sosyal medya hesabından O Ses Tükiye'deki görüntülerinin neden kaldırıldığına dair açıklama yapan Helvacıoğlu paylaşımına şu notu eklemişti;

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’e büyük bir mutlulukla katılarak ilk kez sahnede şarkı söyleme deneyimi yaşadım çok eğlendim ve keyif aldım. Sizin de beğeneceğinizi düşündüğüm programda bana ait bölümün gösterilmemesi yönünde bir karar almak zorunda kaldım. Çünkü ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinin yapımcı şirketi hayat verdiğim Nefes karakterinin gereği gibi korunabilmesi ve hissettiklerini daha iyi aktarabilmem amacıyla muvafakat etmediğini, çekimde yer aldıktan sonra bildirdi.”

Gelişmelerin ardından Milliyet Gazetesi'nden Ali Eyüboğlu konuyla ilgili Osman Sınav ile yaptığı görüşmeden sonra "İrem Helvacıoğlu 'Nefes'siz kalabilir" başlıklı yazısını yayımlamış ve bu yazıyla birlikte İrem Helvacıoğlu'nun dizi kadrosundan çıkarılabileceği iddiaları kuvvetlenmişti.

OSMAN SINAV İDDİALARI YALANLADI

Yaklaşık bir haftadır süren gerilimin ardından iddialara son noktayı koymak isteyen Osman Sınav, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, İrem Helvacıoğlu'nun Sen Anlat Karadeniz'de rol almaya devam edeceğini, dizi sayesinde yüzlerce insanın ekmek yediğini, böyle bir hareketin herkesi etkileyeceğini söyledi.

Ali Eyüboğlu'nun konuyla ilgili kaleme aldığı yazısı şu şekilde;

“Sosyal medyada yaptığı açıklamada yapımcısından üçüncü şahıs gibi bahseden Helvacıoğlu, ‘O Ses Türkiye’ye bize danışmadan başvurdu. Menajeri prodüksiyon ekibini arayıp dizinin şarkılarından birini söylemek için izin istedi. Şarkıdan önce kanala sorun bakalım izin veriyorlar mı dedim? Kanalın izin vermediği bildirilmesine rağmen çekimlere katılıp, şarkı söyleyince aramızdaki sözleşme gereğince kendisine ve TV8’e ihtarname yolladık.”

Şayet Helvacıoğlu, bu saatten sonra yapımcısıyla uzlaşmaya yanaşmazsa ‘Sen Anlat Karadeniz’de hayat verdiği Nefes’in ömrü uzun olmaz."

07-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar