İstanbullu Gelin'de Süreyya her şeyi öğreniyor mu?

İstanbullu Gelin'de Süreyya her şeyi öğreniyor mu?
İlk bölümden itibaren sevilerek izlenen İstanbullu Gelin dizisi 11. bölüm fragmanıyla sevenleriyle buluştu. Her geçen hafta daha da heyecan dolu anlarıyla izleyicisine merhaba diyen İstanbullu Gelin 11. bölümünde neler yaşanacak?

Star Tv ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin 10. bölümde Süreyya'nın tanıştırmasıyla Faruk ile Begüm karşı karşıya gelmiş birbirlerine öfke dolu gözlerle bakakalmışlardı. Peki bu hafta İstanbullu Gelin'de neler yaşanacak? Faruk bir oğlu olduğunu öğrenecek mi? Süreyya tüm gerçekleri öğrenecek mi? Her hafta daha da heyecanlı bir ilerleyiş sürdüren İstanbullu Gelin 11. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragamnı ve tüm detaylar bu makalemizde.

Cuma akşamını sabırsızlıkla bekleyen İstanbullu Gelin severler için 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Faruk'un 10 yıl önce Esma Sultan yüzünden yrılmak zorunda kaldığı Begüm büyük bir sürprizle karşılaşır. Süreyya'nın okul açılışında karşılaşan ikili birbirine hesap sorarcasına bakışırlar. Bir oğlu olduğunu söylemek isteyen Begüm bunu başaramaz. Faruk'un Begüm'e olan olumsuz yaklaşımının üzerine Süreyya yeni bölümde bunu sorgulamaya başlayacaktır. Faruk'a sorunun ne olduğunu soran Süreyya ne cevap alacak? 

Süreyya Begüm ile Faruk'un oğlu olan Emir ile ilgilenmeye devam ederken Faruk hesap sormak için Begüm'ün arkadaşına 'Peşimizi bırakın' der. Peki tüm gerçekler ne zaman ortaya çıkacak? Esma Sultan torunundan haberdar olacak mı? Heyecan dolu İstanbullu Gelin'i canlitv'den izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin Oyuncuları

ÖZCAN DENİZ-FARUK

ASLI ENVER-SÜREYYA

İPEK BİLGİN-ESMA

SALİH BADEMCİ-FİKRET

DİLARA AKSÜYEK-İPEK

FIRAT TANIŞ-ADEM

ÖZGE BORAK-BEGÜM

GÜVEN MURAT AKPINAR-OSMAN

BERKAY HARDAL-MURAT

NERGİS ÇORAKÇI-KIYMET

HAKAN ALTINER-ŞAHAP

NESLİHAN YELDAN-SENEM

PELİNSU PİR-NURGÜL

HAYAL KÖSEOĞLU-ZEYNEP GÜRSOY

SEMRA DİNÇER-REYHAN SEZGİN

FATİH KOYUNOĞLU-AKİF

AHMET SABRİ ÖZMENER-MUSTAFA

EREN BALKAN-GÜLİSTAN

MUHARREM TÜRKSEVEN-NAZİF

NİLAY ERDÖNMEZ-ASİYE

HİRA KOYUNCUOĞLU-BADE

NESLİHAN ARSLAN-DİLARA

10-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar