İstanbullu Gelin'de yaprak dökümü | 3 isim diziden ayrılıyor

İstanbullu Gelin'de yaprak dökümü | 3 isim diziden ayrılıyor
Star TV'nin başarılı dizisi İstanbullu Gelin sezon finali yapmaya hazırlanıyor. İzlenme oranları iyi giden dizi gelecek sezonu garantilerken, dizide üç oyuncunun yeni sezonda kadroda olmayacağı öğrenildi.

Star TV'de 03 Mart 2017 tarihinde yayın hayatına başlayan ve iki sezondur başarısını sürdüren İstanbullu Gelin dizisine Murat AygenBerkay Hardal ve Hira Koyuncuoğlu veda ediyor.

8 Haziran'da sezon finali yapacak İstanbullu Gelin'e ilk veda eden isim Can karakterine hayat veren Murat Aygen olacak. Murat Aygen ile kısa süreli anlaşma yapılmıştı ancak, oyuncunun başarısı ve sosyal medyadan olumlu geri dönüşler oyuncunun dizinin rolünün uzatılmasına sebep olmuştu.

Berkay Hardal Show TV dizisinde başrol oynayacak

Dizide Özcan Deniz'in kardeşi Murat Boran karakterine hayat veren Berkay Hardal'ın kendi isteğiyle diziden ayrıldığı öğrenildi. Hardal bir kaç ay önce yapım şirketine menajeri aracılığıyla diziden ayrılmak istediğini iletmiş ve bir takım gerginlikler çıktığı öğrenilmişti. Genç oyuncunun bu kararının arkasında Süreç Film’in Show TV için çekeceği “Meleklerin Aşkı” ​dizisinden başrol için gelen teklifin olduğu öğrenildi.

Dizide evin hizmetçisi rolüne hayat veren Hira Koyuncuoğlu'da gerçek hayatta sevgilisi olan Berkay Hardal ile aynı tarihte diziden ayrılacak.

 

20-04-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar