İstanbullu Gelin'in Faruk'u İsrail erkeklerini bıktırdı!

İstanbullu Gelin'in Faruk'u İsrail erkeklerini bıktırdı!
İstanbullu Gelin dizisinde Özcan Deniz'in hayat verdiği Faruk karakteri İsrail erkeklerini bıktırdı. Bennt Beruhim'ın sitem videosu izlenme rekorları kırıyor.

Onlarca ülkeye satışı yapılan, Star TV ekranında Cuma akşamları yeni bölümleriyle seyirciyle buluşan İstanbullu Gelin dizisinde Özcan Deniz'in hayat verdiği Faruk karakteri İsrail'li Bennt Beruhim'u çileden çıkardı.

Eşi tarafından sürekli Faruk karakteriyle karşılaştırıldığı düşünülen Bennt Beruhim isimli tiyatro sanatçısı, İstanbullu Gelin dizisine ve Faruk karakterine sitemi hazırladığı videoyla dile getirdi. Beruhim'in videosu hem İsrail'de hemde Türkiye'de izlenme rekorları kırıyor.

BERUHİM VİDEODA KADINLARA ŞU SÖZLERLE SESLENİYOR

"İstanbullu Gelin'i izleyen bütün kadınlara bunu ilk ve son olarak her zaman geçerli olmak üzere söylemek istiyorum: Faruk gibi erkekler yoktur ve her gün bizlere 'Faruk gibi olsana... Baksana nasıl seviyor onu. Faruk, Faruk, Faruk hoşgeldin, boşgeldin. Seni seviyorum, beni seviyorum'.

Yok böyle şeyler gerçek hayatta. Beni sinirlendiriyorsun ben de seni sinirlendiriyorum. İsrail'e selam olsun. Yeter Faruk gibisi yok ama annesi gibiler var gerçek hayatta. Bu sadece İstanbullu Gelin'de var. Faruk gibi olmak istiyorsan Faruk'un yanına git. Türkiye'ye git ve beni sükunet içinde bırak. Ne bu yahu Faruk Faruk.. Hoşgeldin, boşgeldin. Yettiniz yahu."

İSTANBULLU GELİN HANGİ ÜLKELERDE YAYINLANIYOR?

Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı, Star TV'nin çok izlenen dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin dizisi Türkiye'de yakaladığı başarının ardından bir çok ülkeye ihraç edildi. 15'ten fazla ülkeye satışı yapılan dizi şimdilerde Arnavutluk, Romanya, Hırvatistan, Bulgaristan, Bosna Hersek, Yunanistan, Gürcistan, Kazakistan, Karadağ, İsrail, Angola, Meksika, Kostarika, Arjantin, Şili, Peru, Uruguay, Brezilya ve Panama'da yayınlanıyor.

Öte yandan bir çok ülke temsilcisi, dizinin başrol oyuncuları Aslı Enver ve Özcan Deniz ile röportaj yapmak için dizi setini ziyaret ediyorlar.

22-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar