İşte Benim Stilim'de aşk rüzgarları mı esiyor?

İşte Benim Stilim'de aşk rüzgarları mı esiyor?
TV8'in çok konuşulan programı İşte Benim Stilim'de aşk rüzgarları mı esiyor? Programın en gözde yarışmacılarından olan Bahar Candan'nın, yeni şarkıcı Can Kızıltuğ hakkında söylediği iltifatlar ağızları açık bıraktı.

TV8'in bir an olsun bomba olayların eksik olmadığı İşte Benim Stilim programın yine şaşırtıcı anlar yaşandı. Geçen sezon yarışan başarılı yarışmacı Nihal Candan'ın kardeşi Bahar Candan her gün yeni bir olayla akıllara kazınmayı başarıyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde ise yarışmacıya konuk şarkıcı olarak katılan Can Kızıltuğ tüm yarışmacıları kendine hayran bıraktı. Bahar Candan, Can Kızıltuğ'u yabancı şarkıcı Justin Bieber'a benzetince olanlar oldu. 

İşte Benim Stilim'de aşk rüzgarları mı esiyor?

2 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan bölüme katılan Can Kızıltuğ, podyumda fırtınalar estirdi. Bahar Candan, Justin Bieber'a benzettiği Can Kızıltuğ'un yanından bir an olsun ayrılmadı. Ve dayanamayıp Can Kızıltuğ'a kız arkadaşının olup olmadığını sordu. Can Kızıltuğ ise bu soruya hayır cevabını vererek Bahar Candan'a çıkma teklifi etti. Bahar gelen bu çıkma teklifini anında kabul etti. Yaşanan bu olayların ardından ikili sahnede 'Dondurma Gibisin' şarkısını söyledi. Genç şarkıcı hakkında iltifatlarda bulunan Bahar Candan 'Acaba hafta sonuna mutlu saatlere onu da mı çağırsak?' dedi. 

04-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar