İşte Demet Özdemir'in yeni dizisi

İşte Demet Özdemir'in yeni dizisi
İşte Demet Özdemir'in yeni dizisi. Ekranların sevilen oyuncusu Demet Özdemir, yeni sezonda yeni dizisi ile ekranlara gelecek.

Geçtiğimiz sezon Erkenci Kuş dizisi ile ekranlarda izlediğimiz güzel oyuncu Demet Özdemir, yeni sezonda yepyeni bir dizi ile seyircisinin karşısında olmayı planlıyor. Başarılı oyunculuğu ve tarzı ile ekranların sevilen yüzü haline gelen Demet Özdemir, yeni sezonda da ekranlarda olabilir haberleri yayılmaya başladı.

Geçtiğimiz sezonlarda Erkenci Kuş ve Fox Tv kanalının sevilen dizisi No 309 dizileriyle ekranlarda olan ve oyunculuğunu kanıtlayan başarılı oyuncu Demet Özdemir, tüm hayranlarının gönlünde taht kurmuştu. Yeni sezonda da ekranlarda görmek isteyen hayranlarını sevindirecek haber geldi. Ancak Erkenci Kuş dizisi geçtiğimiz Ağustos ayında final yaparak tüm seyircisini üzmüştü. Özellikle dizide yer aldığı Can Yaman ile birlikte uyumlarını hemen herkesin konuştuğu oyuncu yeni sezonda farklı bir proje ile ekranlarda olmayı planlıyor.

Ağustos ayında Star tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş son bölümü ile final yapmıştı. Final bölümünün ardından vakit kaybetmeden tatile çıkan başarılı oyuncu Demet Özdemir, yapımcıların tekliflerini değerlendirmekte. No 309 dizisinin ardından Erkenci Kuş dizisi ile ünlenen Demet Özdemir, yeni sezonda ekranlarda olacak mı sorusunun yanıtı bekleniyor. Peki Demet Özdemir yeni sezonda ekranlarda olacak mı? Demet Özdemir yeni sezonda hangi dizide rol alacak? Demet Özdemir hangi kanalda rol alacak? Demet Özdemir'in yeni dizisi. İşte başarılı oyuncu Demet Özdemir ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar...

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın twitter hedabından yaptığı paylaşıma göre Demet Özdemir yeni sezonda Evim dizisi ile ekranlarda olabilir. Hayranları güzel oyuncuyu yeni sezonda ekranlarda görmek için sabırsızlanıyor.

Demet Özdemir kimdir?

26 Şubat 1992 yılında dünyaya gelen Demet Özdemir, Kocaeli doğumludur. Küçük yaşta tiyatro eğitimi almaya başlayan başarılı oyuncu, ilk olaral Bengü'nün dansçı kızları olarak ekranlarda almıştı. Daha sonra Mustafa Sandal'ın klibinde yer alan Demet Özdemir, reklam filmlerinde de rol almıştır. Ardından Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile ekranlara gelen güzel oyuncu Kurt Seyit  ve Şura, Kaçak Gelinler, Tut Sözünü ve Çilek Kokusu dizilerinde rol almıştır.

Demet Özdemir rol aldığı diziler

Sana Bir Sır Vereceğim

Kurt Seyit ve Şura

Kaçak Gelinler

Tut Sözünü

Çilek Kokusu

14-09-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar