Erkenci Kuş İtalya'yı fethetti! İlk bölümü kaç milyon izlendi?

Erkenci Kuş İtalya'yı fethetti. İlk bölümü kaç milyon izlendi?
Can Yaman ve Demet Özdemir'in başrollerde olduğu sevilen dizi Erkenci Kuş İtalya'da yayınlanmaya başlandı. İlk bölümüyle büyük başarı yakalayan dizi bakın kaç milyon izlendi?

Türkiye'de yayınlandığı dönemde de büyük başarılara imza atan Erkenci Kuş dizisi İtalya'da yayınlanmaya başlandı. Gold Film'in yapımcılığında yayınlanan dizinin ilk bölümü İtalya'da büyük bir ilgiyle karşılandı. Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrollerde olduğı dizi Türkiye'de 2018 yılında yayınlanmaya başlanmış ve 2019 Ağustos ayına kadar başarılı bir sezon geçirmişti. Tv 100'ün haberine göre sevilen dizinin ilk bölümü İtalya'da 2.8 milyon izlenmeye ulaşarak bir rekor kırdı. İtalyan seyirciyle buluşan Erkenci Kuş'un başarısı herkesi sevindirdi.

Erkenci Kuş'tan yeni başarı

Gold Film'den Faruk Turgut tarafından yapımcılığı üstlenilen Erkenci Kuş dizisi Türkiye'deki başarısının ardından yurt dışı başarılarına bir yenisini ekledi. Senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın olduğu dizi Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başarılı oyunculuğuyla çok sevilen dizilerden biri olmayı başarmıştı. Star Tv'de izleyiciyle buluşan dizi daha sonra tekrar bölümleriyle Puhu Tv'de yayınlanmıştı. Erkenci Kuş oyuncu kadrosunda, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Cihan Ercan, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman, Ali Yağcı, Ceren Taşçı, Tuan Tunalı gibi başarılı isimler vardı.

İtalya'da Erkenci Kuş fırtınası

Erkenci Kuş dizisi, Can Yaman'ın canlandırdığı başarılı, yakışıklı ve spora meraklı Can Divit'le, Demet Özdemir'in canlandırdığı zeki, deli dolu ve hayalperest bir karakter olan Sanem Aydın'ın karşılaşması ve aşkları üzerine kurgulanan bir dizidir. Bir reklam ajansında başlayan büyük bir aşk ve çevresinde şekillenen olayların başarılı bir senaryoyla anlatıldığı Erkenci Kuş, Türkiye'den sonra dünyada da adından söz ettirmeyi başardı. Son dönemlerde birçok ülkede ipi önde göğüsleyen dizilere bir yenisi daha katıldı. Gold Yapım'ı da oldukça sevindiren Erkenci Kuş'un İtalya başarısı takdir ediliyor. İlk bölümüyle İtalya'da 3 milyona yakın izlenme oranını yakalayan Erkenci Kuş dizisinin diğer bölümlerinde de benzer bir başarı yakalaması bekleniyor. Birçok Türk dizisi dünyadaki çeşitli ülkelerde ilgiyle takip ediliyor.

11-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar