Abartmayın diyerek virüsü hafife alan Buse İskenderoğlu Coronavirüse yakalandı

Abartmayın diyerek virüsü hafife alan Buse İskenderoğlu Coronavirüse yakalandı
Haber sosyal medyaya bomba gibi düştü. Hayranları merak ediyor coronaya yakalanan ünlü sunucu Buse İskenderoğlu’nun sağlık durumu nasıl, sunduğu programlar ne olacak?

Dünyayı kasıp kavuran corona her geçen gün artmaya devam ediyor. Virüsü yeteri kadar ciddiye almayanlar da bu hastalığın pençesine düşmeye başladı. İşte bunlardan biri olan ve 'Abartıyorsunuz” sözleriyle hastalığı tiye alan Buse İskenderoğlu da Coronavirüse yakalandı. Haber sosyal medyaya bomba gibi düştü. Hayranları merak ediyor ünlü sunucu Buse İskenderoğlu’nun sağlık durumu nasıl, sunduğu programlar ne olacak? Şimdi detaylar

Abartmayın diyerek virüsü hafife alan Buse İskenderoğlu Coronavirüse yakalandı

Coronavirus yaklaşık 1 sene önce başladı. Kısıtlamalar, karantina, eve hapsolmalar derken süreç devam ediyor. Bazıları hala hastalığı ciddiye almıyor ve karantina öncesi günlerdeki gibi yaşamak istiyor. Ancak bir gerçek var ki virüs hiç kimsenin gözünün yaşına, konumuna bakmıyor. Hürriyet’te çıkan bir habere göre karantinada bile eğlenceden taviz vermeyen ve partilere katılmasıyla gündeme gelen sunucu Buse İskenderoğlu corona illetinden kaçamadı. Yasak olmasına rağmen katıldığı yalı partisi için "Abartıldığı kadar bir şey yok" diyerek hastalığı hafife alan ünlü manken sonunda corona ile tanıştı.

Programları sunucusuz çekilecek!

Corona hakkında söyledikleriyle eleştirilen Buse İskenderoğlu'nun yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Kanal yönetimi ünlü mankenin sunduğu “Cumartesi Sürprizi” ve “Pazar Sürprizi” programlarının sunucusuz çekilmesine karar verdi.

Her şey partiyle başladı

Şevval Şahin’in arkadaşı Yiğit Marcus Aral’ın doğum günü için yalısında ev partisi düzenledi. Yasak olmasına rağmen partiye Murat Dalkılıç, Şeyma Subaşı, Buse İskenderoğlu, Rabia Yaman, Baran Süzer, Gökmen Şeynova, Ayşegül Boz, Kasım Garipoğlu, Ali Cem, Saruhan Yıldırım, Kerim Sabancı gibi isimler katılmıştı. Ertesi gün bu isimlerden bazısında virüse rastlandı. Gelişmeler üzerine Buse İskenderoğlu sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şöyle demişti. "Birkaç gün ne olur ne olmaz diye evden hiç çıkmadım. Gerekli açıklamayı Şevval ile Marcus yaptı zaten. Abartıldığı kadar bir şey yok. Partide birkaç kişide çıktı. Bende negatif çıktı. Çok şükür bir şey yok"

Karantinaya alındı

Partiden sonraki günlerde covid 19 testi negatif çıkan Buse İskenderoğlu’nun önemsemediği virüs dün karşısına çıktı. Yapılan test sonucu pozitif çıktı ve ünlü manken karantinaya alındı. Canlitv olarak göz önünde bulunan ünlülerin zor bir süreçten geçtiğimiz bugünlerde biraz daha hassas olmaları gerektiğini hatırlatıyor, coronaya yakalanan Buse İskenderoğlu’na acil şifalar diliyoruz.

29-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar