İsveç - Polonya maçı canlı izle

İsveç - Polonya maçı canlı izle
İsveç - Polonya maçı canlı izle: İsveç - Polonya, Euro 2020 E Grubu maçını kesintisiz ve full HD olarak izlemek için detaylar.

İsveç - Polonya maçı canlı izle: İsveç ile Polonya, Euro 2020 E Grubu son maçında birbirine rakip oluyor. Grubun ilk sırası ile son sırasını karşı karşıya getirecek mücadele sonucunda Polonya turnuvaya veda edebilir. 4 puanla ilk sırada yer alan İsveç, bir üst tura yükselmeyi garantilese de daha iyi bir eşleşme elde edebilmek için bu maçı kazanarak liderliği elde etmek istiyor. Furbolseverler bu mücadeleyi canlı olarak takip edecekler. Mücadeleyi internetten izleyecek izleyiciler hangi adresten izleyebileceklerini merak ediyorlar. İsveç - Polonya maçını canlitv.biz adresinden full HD ve kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. İsveç ile Polonya arasındaki mücadeleyi full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İsveç - Polonya maçı canlı izle

İsveç ile Polonya, Krestovskiy Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Bu iki takımın mücadelesi TRT 1'den ekrana gelecek ve 19:00'da başlayacak. Futbolseverler bu maçı hangi adresten izleyebileceklerini fazlasıyla merak ediyorlar. TRT 1 kanalının canlı yayınına canlitv.biz adresinden oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. İsveç - Polonya maçını canlı yayınlanacak olan TRT 1 canlı yayınını izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

İsveç - Polonya maçı ilk 11'ler

İsveç ilk 11: Olsen, Lustig, Lindelof, Danielson, Augustinsson, Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg, Quasion, Isak.

Polonya ilk 11: Szczesny, Bereszynski, Glik, Bednarek, Jozwiak, Krycowiak, Klich, Puchacz, Swiderski, Zielinski, Lewandowski.

İsveç, gruptaki ilk maçını İspanya karşısında, Sevilla Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. İki takımın da eline geçen fırsatları değerlendiremediği maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. İkinci maçını ise Krestovskiy Stadyumu'nda Slovakya ile oynayan İsveç, Emil Forsberg'in penaltı golüyle rakibini 1-0 mağlup etti. Polonya ise ilk maçını Krestovskiy Stadyumu'nda Slovakya ile oynarken 2-1 mağlup oldu. İkinci maçını Sevilla Olimpiyat Stadı'nda oynayan Polonya, Alvaro Morata ve Robert Lewandowski'nin karşılıklı gol attığı maçta 1-1 berabere kaldı.

Oynanan bu maçların sonucunda İsveç, topladığı 4 puanla grupta liderliği ele geçirdi. Kuzey ekibinin gruptan çıkması da kesinleşti. Polonya ise 1 puanla son sırada yer alıyor. Polonya bu maçı kazanarak gruptan çıkmak istiyor.

23-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar