Gönül Dağı Serdar karakteri ile ilgili bomba gelişme!

Gönül Dağı Serdar karakteri ile ilgili bomba gelişme!
Gönül Dağı Serdar karakteri ile ilgili bomba gelişme! Utku Ateş Gönül Dağı dizisine geri dönüyor. Utku Ateş kimdir? Utku Ateş yeni dizisi.

Gönül Dağı Serdar karakteri ile ilgili bomba gelişme! Utku Ateş Gönül Dağı dizisine geri dönüyor. Utku Ateş kimdir? Utku Ateş yeni dizisi.

TRT ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Gönül Dağı sezon finali ile sevenlerine veda etmişti. Birbirinden güzel bölümleri ile izleyenlerin gönlünde taht kuran Gönül Dağı dizisinde yepyeni bir sürpriz gelişme oldu. Sezon finalinde yayınlanan bölümde dizide Serdar karakterine hayat veren Utku Ateş'in diziden ayrıldığını öğrenmiştik. Dizi hayranları bu duruma çok üzülmüş ve oyuncunun geri dönmesi gerektiğini belirtmişti. Başarılı oyuncunun dizinin samimi ve güzel senaryosuna oldukça yakıştığını düşünürken, ayrılık haberine tepki göstermişlerdi. Ardından Gönül Dağı dizisinden bir sürpriz haber gelmiş ve diziseverler çok mutlu olmuştu. Gönül Dağı dizisi Kurban Bayramı Özel programı ile yayınlanacağını belirtmişti. Bu duruma çok sevinen Gönül Dağı hayranlarını güzel bir haber daha bekliyor. İşte tüm detayları ile Gönül Dağı yeni sezonu...

Başarılı oyuncu Utku Ateş, Gönül Dağı yeni sezonda yeniden ekranlarda olacak. Serdar karakteri ile izleyenlerin büyük beğenisini kazanan Utku Ateş, diziden ayrılması ile tüm hayranlarını üzmüştü. Ancak alınan yeni bilgilere göre Utku Ateş yeniden Gönül Dağı dizisinde rol alacak. Bu değişikliğin yeni anlaşma yaptığı dizi ile ilgili sıkıntı yaşanması üzerine mi yoksa sadece dizi hayranlarının ısrarları üzerine mi olduğu merak ediliyor. 
Öte yandan Gönül Dağı dizinde yeni bir gelişme daha yaşandı. Dizide rol alan Gülsim Ali yeni sezonda ekranlarda olmayacak. Gönül Dağı dizisinden ayrılan güzel oyuncunun yerine kimin geleceği ise merak konusu.

Utku Ateş kimdir?

19 Nisan 1990 yılında dünyaya gelen Utku Ateş, İstanbul doğumludur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde tamamlayan Utku Ateş, ilk olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol almıştır. Anadolu Hayat, Flo, Ruffles, Halley, Knorr, Turkcell, Algida, Beko ve Paşabahçe gibi bir çok reklam filminde yer almıştır.

Utku Ateş rol aldığı diziler

CAm Tavanlar

Gönül Dağı

Kuzgun 

Erkenci Kuş

Jet Sosyete

Ege'nin Hamsisi

Hayat Sırları

Poyraz Karayel

Çilek Kokusu

Kurt Seyit ve Şura gibi oldukça başarılı dizilerde rol alan Utku Ateş, günümüzde ise Cam Tavanlar adlı dizide İskender karakterini canlandırmaktadır.

23-06-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar