Slovakya - İspanya maçı canlı izle

Slovakya - İspanya maçı canlı izle
Slovakya - İspanya maçı canlı izle: Slovakya ile İspanya arasındaki Euro 2020 maçını canlı ve kesintisiz izlemek için detaylar.

Slovakya - İspanya maçı canlı izle: Slovakya ile İspanya arasındaki mücadele büyük bir heyecanla bekleniyor. Euro 2020 E Grubu 3. maçında karşı karşıya gelen iki ekip gruptan çıkmak için mücadele edecek. Slovakya - İspanya maçını canlı olarak izlemek isteyen izleyiciler hangi adresten izleyebileceklerini merak ediyorlar. Canlitv.biz adresinde yer alan TRT 1 canlı yayınıyla Slovakya - İspanya maçını takip edebilirsiniz. Slovakya, 3 puanla ikinci durumda yer alırken, İspanya 2 puanla ikinci sırada yer alıyor. İspanyollar gruptan kesin olarak çıkabilmek için galibiyet elde etmesi gerekiyor. Slovakya da gruptan çıkabilmesini şansa bırakmamak adına bu maçtan beraberlik çıkarmak zorunda. Mücadele berabere sona erdiği takdirde İspanya'nın gruptan çıkması F Grubu'nda oynanacak maçtan çıkacak sonuca göre gruptan çıkacak ya da elenecek. Slovakya ile İspanya arasındaki mücadeleyi full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Slovakya - İspanya maçı canlı izle

Slovakya ile İspanya arasındaki mücadeleye İspanya'da bulunan Sevilla Olimpiyat Stadı ev sahipliği yapacak. TRT 1 tarafından ekrana gelecek mücadelenin başlama vuruşu 19:00'da olacak. Bu önemli mücadeleyi canlı olarak bu sayfa üzerinden kolayca izlenebilecek. Mücadele Türkiye'de milyonlarca izleyici tarafından meraklı gözlerle izlenecek. Futbolseverler Slovakya - İspanya maçını hangi adresten izleyebileceklerini araştırıyorlar. Slovakya - İspanya maçını canlı ve kesintisiz olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Slovakya - İspanya maçı ilk 11'ler

Slovakya ilk 11: Dubravka, Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan, Haraslin, Juaj Kucka, Hromada, Mak, Marek Hamsik, Duda.

İspanya ilk 11: Simon, Azpilicueta, Garcia, Aymeric Laporte, Jordi Alba, Koke, Sergio Busquets, Pedri, Sarabia, Alvaro Morata, Gerard Moreno.

Slovakya, ilk maçta Polonya'yı 2-1 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Ardından İsveç'in karşısına çıkan Slovakya, bu maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. İspanya ise İsveç ve Polonya maçlarından 0-0 ve 1-1 skorlarıyla berabere ayrıldı. İsveç, 4 puan toplayarak gruptan çıkmayı garantilerken Slovakya ve İspanya'nın durumu bu maçtan sonra netlik kazanacak. Bu mücadeleyi full HD ve kesintisiz olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

23-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar