İsviçre - Türkiye maçı canlı izle

İsviçre - Türkiye maçı canlı izle
İsviçre - Türkiye maçı canlı izle: Euro 2020 A Grubu'nda İsviçre ile Türkiye arasındaki maçı full HD ve kesintisiz olarak izlemek için detaylar.

İsviçre - Türkiye maçı canlı izle: İsviçre ile Türkiye, Euro 2020 A Grubu üçüncü maçında karşı karşıya geliyor. İlk iki maçında beklenmedik sonuçlar alan Türkiye, bu maçı kazanarak grubunu galibiyetle bitirmek istiyor. Türkiye'nin gruptan çıkma şansı hala devam etse de bu oldukça küçük bir ihtimal. İsviçre tarafında galibiyet kesin olarak bir üst turu getirecek. Gruptan çıkmak isteyen iki takımın mücadelesini Türkiye'de milyonlarca kişi takip edecek. Herkes bu maçı hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. İsviçre - Türkiye maçını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İsviçre - Türkiye maçı canlı izle

İsviçre ile Türkiye arasındaki 19:00'da başlayacak maç TRT 1'den ekrana gelecek. Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maçı izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

 

 

İsviçre - Türkiye maçının ilk 11'leri

İsviçre ilk 11: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Mert, Kaan, Ozan, Cengiz, İrfan Can, Hakan, Burak

İsviçre ilk 11: Sommer, Vidmer, Elvedi, Akanji, Freuler, Rodriguez, Xhaka, Zuber, Shaqiri, Embolo, Seferovic

Türkiye'nin Euro 2020 performansı hayal kırıklığı yarattı

Türkiye, büyük umutlarla geldiği Euro 2020'de büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Elemelerde harika bir performans sergileyen milliler grupta Fransa'ya karşı 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak dünya şampiyonunun 2 puan arkasında Euro 2020'ye direkt katılım hakkı elde etti. Turnuvaya gelirken taraftarların takımdan büyük beklentileri vardı. Ancak gel gör ki beklenenin tam tersi gerçekleşti. İtalya'ya 3-0 ve Galler'e 2-0'lık skorlarla yenilen Türkiye'nin aldığı skorlardan çok oynadığı kötü oyun konuşuldu. An itibariyle Türkiye, Euro 2020'de hem gol atamayan hem de puansız olan tek takım konumunda bulunuyor. Herkesin beklentisi en azından İsviçre karşısında güzel oyun ve galibiyet elde edilmesi. Türkiye, 2 maçını da kaybetmesine rağmen en iyi 4 grup üçüncüsünün de gruptan çıkacak olması nedeniyle hala gruptan çıkabilir. Oldukça küçük bir şansı bulunan Türkiye, İsviçre karşısında farklı bir galibiyet alırsa bir nebze olsun şansını yükseltebilir. Türkiye, bu maçı kazanması halinde diğer gruplarda önümüzdeki günlerde oynanacak maçlarından beklediği sonuçların çıkmasını bekleyecek. 1 puan ile bir sıra üzerimizde olan İsviçre ise bu maçı kazanması halinde diğer gruplardaki skorlara bakmadan gruptan çıkacak. 

20-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar