İyi Aile Babası'nın Adı Değişti

İyi Aile Babası'nın Adı Değişti
Kanal D ekranlarında yayın hayatına yeni başlayan ve Perşembe akşamları ekrana gelen İyi Aile Babası adlı dizinin adı değişti. İşte dizinin yeni adı ve haberin detayları!

Televizyonlarda ekrana gelen diziler arasında kıyasıya süren reyting mücadelesi o kadar sert ve keskin geçiyor ki bu alanda acıyan tam anlamıyla acınacak duruma düşüyor ve hiç acımadan yayından kaldırılıyor. Sezon başında büyük umutlarla yayına giren ve ancak son günlerde peş peşe gelen final kararlarıyla ekrana veda eden dizilerin yerine yenileri vakit kaybetmeden yayına başlıyor. O kadar sert yalanıyor ki reyting mücadelesi dizi dünyasında be olup bitiyor zaman zaman gözden kaçıyor. Geçtiğimiz ay yayına başlayan ve Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan İyi Aile Babası henüz4 bölüm ekrana geldi. Dizi aile komedisi türünde ele alınırken Perşembe akşamları seyirciyle buluşuyor. Geçtiğimiz günlerde flaş bir kararla senarist değişikliğine giden dizi şimdi de isim değişikliğine gitti. İşte İyi Aile Babası adlı dizinin yeni adı!

İyi Aile Babası’nın Adı Babam Çok Değişti Oldu!

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve Süreç Film tarafından hazırlanan İyi Aile Babası son olarak 4. Bölümüyle ekrana geldi. Oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar gibi usta isimlerin yer aldığı ve Perşembe günlerinin güçlü yapımları arasında kendisine yer arayan ve henüz bunda tam olarak başarılı olamayan İyi Aile Babası ani bir kararla isim değişikliğine gitti. Dizinin adının neden değiştiği bilinmezken yeni ad olarak Babam Çok Değişti seçildi. Perşembe akşamları ekrana gelecek dizinin ilk adıyla yeni yayınının 7 Ocak Perşembe akşamı olacağı açıklandı.

Senarist Değişikliğine Gitti!

Son olarak adını değiştiren ve İyi Aile Babası yerine Babam Çok Değişti adıyla ekrana gelecek olan dizinin senaristi de geçtiğimiz günlerde değişmiş ve usta senarist Birol Güven yeni senarist olarak diziyi kaleme almaya başlamıştı. Karısı ile annesi arasında kalmış bir doktorun ve ailesinin hikayesini anlatan Babam Çok Değişti aile komedisi türünde ele alınıyor. Dizide Doktor Mehmet Ali ailesi için elinden geleni yaparken zaman zaman annesi ve karısı arasında kalıyor ve durumu idare etmek isterken her şeyi daha da karıştırıyor. Yeni adıyla Babam Çok Değişti 7 Ocak Perşembe Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

29-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar