Çağla Şikel koronavirüs aşısı oldu: Aşıdan değil virüsten korkun!

Çağla Şikel koronavirüs aşısı oldu: Aşıdan değil virüsten korkun!
Ünlü manken Çağla Şikel koronavirüs aşısı için gönüllü oldu. Covid-19 aşısı için tereddüt yaşayanlara tepki gösteren Çağla Şikel, "Aşıdan değil koronavirüsten korkun" dedi.

Çin'den tüm dünyaya yayılan ve yaklaşık bir yıldır hayatı olumsuz etkileyen koronavirüs (Covid- 19) salgınından korunmak için aşılama çalışmalarına başlandı. Birçok ülkede yapılmaya başlanan koronavirüs aşısı için Türkiye'de de gönüllü aşı çalışmaları yapılıyor. Ünlü manken Çağla Şikel de aşı geliştirme faz aşamalarına gönüllü olarak katılan isimlerden biri oldu. Ünlü manken ve program sunucusu Çağla Şikel aşı olduğu anın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Çağla Şikel hangi koronavirüs aşısını tercih etti?

Aşılama işlemleri birçok ülkede başladı. Sağlık Bakanlığı'nın açıklamalarına göre kısa süre sonra Türkiye'de de gönüllü aşılama işlemleri başlayacak. Diğer yandan bilim insanları aşı geliştirmek için çalışmalara devam ediyor. Çin menşeli CoronaVac aşısının Faz3 çalışmaları ise Türkiye'de de devam ediyor. Çağla Şikel de bu çalışmalara katıldı ve aşı olduğu anı takipçileriyle paylaştı. Ünlü manken Çağla Şikel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Çin menşeli CoronaVac aşısının Faz3 çalışmaları kapsamında gönüllü aşı olduğunu belirtti.

Çağla Şikel takipçilerine çağrıda bulundu

Çağla Şikel aşı olduğu anın fotoğrafını paylaşırken takipçilerine de tavsiyelerde bulundu. Aşı hakkında çeşitli söylemler sebebiyle kafa karışıklığı yaşayanlara çağrıda bulunan Şikel, "Aşıdan değil koronavirüsten korkun" dedi. Çağla Şikel'in paylaşımında, "Türkiye’de Faz-3 çalışmalarına başlanan Çin menşeli CoronaVac aşısını oldum. Aşıdan değil Covid-19’dan korkun" ifadelerini kullandı.

Çağla İle Yeni Bir Gün her sabah ekranda

Ünlü manken Çağla Şikel, hafta içi her gün Fox Tv'de yayınlanan Çağla İle Yeni Bir Gün programını sunuyor. Sabah saatlerinde yayınlanan Çağla İle Yeni Bir Gün programında da uzman doktorlar tavsiyelerde bulunuyor. Canlı yayınlanan sabah programına renkli konuklar davet eden Çağla Şikel, Covid- 19 salgını ve koronavirüs aşısı ile ilgili de doktorlardan bilgi alarak aktarım yapıyor. Kendisi de koronavirüs aşısı olan Çağla Şikel, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla takipçilerine de çağrıda bulundu.

29-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar