Barış Kılıç'tan Sadakatsiz açıklaması

Barış Kılıç'tan Sadakatsiz açıklaması
Yasak Elma'dan Talat Bulut olmak üzere birkaç oyuncu ayrıldı. Bunlardan biri de Barış Kılıç... Ayağının tozuyla Sadakatsiz'e dahil olduğu iddiaları sosyal medyayı hareketlendirdi.

Fox TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma'dan senaryo gereği ayrılan Barış Kılıç için yeni bir dizi iddiası ortaya atıldı. Önceleri sessiz kalan Barış Kılıç’tan kadrosuna dahil olduğu söylenen Sadakatsiz dizisi hakkında bir açıklama geldi. Ünlü oyuncu hakkındaki iddiaya ne cevap verdi? Sadakatsiz dizisi kadrosuna dahil olduğu iddia edilen barış Kılıç kimdir? Şimdi detaylar

Barış Kılıç'tan Sadakatsiz açıklaması

Fox TV dizisi Yasak Elma'dan senaryo gereği başta başrol oyuncu Talat Bulut olmak üzere birkaç oyuncu ayrıldı. Bunlardan biri de Barış Kılıç oldu. Senaryo gereği yasak Elma’dan ayrılan barış Kılıç’ın ayağının tozuyla Sadakatsiz'e dahil olduğu iddiaları sosyal medyayı hareketlendirdi. Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi için adı geçen Barış Kılıç, sessizliğini bozdu. Kendi kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Sadakatsiz dizisine katıldığı iddialarını kesin bir dille yalanladı. Barış Kılıç, başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un yer aldığı diziyle ilgili şunları söyledi. "Sadakatsiz dizisine dahil olacağım doğru değil"

Barış Kılıç Kimdir?

1978 Malatya doğumlu oyuncu, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Yabancı dilini geliştirmek için Amerika‘ya giderek bir süre orada yaşadı. Yabancı dilini geliştiren Barış Kılıç, Türkiye’ye dönerek Yeditepe Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Üniversitede okurken reklam filmlerinde oynayan Barış Kılıç, 2004 yılında “Bütün Çocuklarım” adlı dizi filmle sektöre adım attı. Özellikle Adını Feriha Koydum, dizisindeki Kaptan Levent karakteri ile şöhreti yakaladı. Barış Kılıç son olarak Kaya karakteriyle Yasak Elma’da görev yapıyordu. Canlitv olarak Barış Kılıç’a bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Rol aldığı yapımlar

Yasak Elma / Kaya / 2019

Kuyu / 2018

Evlat Kokusu / 2017

Oyunbozan / 2016

Güllerin Savaşı / Ömer / 2014

Merhaba Hayat / 2012

Adını Feriha Koydum / Levent / 2011

Lale Devri / 2013

Aynadaki Düşman / 2009

Vazgeç Gönlüm / 2007

Leylan / 2007

Bütün Çocuklarım / 2004

29-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar